Lezzet Düşkünleri nasıl oy verilir? Lezzet düşkünleri oy verme ekranı!

TV8’in yeni yarışması Lezzet Düşkünleri, hafta içi her gün 15:45’te ekrana geliyor. Ünlü şef Gabriele Sponza'nın sunduğu Lezzet Düşkünleri’nde bugün eleme olup olmayacağı merak ediliyor. İzleyiciler Lezzet Düşkünleri nasıl oy verilir? Lezzet düşkünleri oy verme ekranı! Sorgulamalarını arama motorları üzerinden çok fazla araştırılmaya başlandı. Günlük olarak sunucu ve diğer yarışmacıların puanlama yaptığı görülüyor. Peki izleyiciler de mutfaktaki hünerlerini beğendiği Lezzet Düşkünleri yarışmacılarına oy verebilecek mi?

Giriş Tarihi 29 Mayıs 2020, 16:52 Güncelleme 29 Mayıs 2020, 16:53
Lezzet Düşkünleri nasıl oy verilir? Lezzet düşkünleri oy verme ekranı!

İÇİNDEKİLER

Lezzet Düşkünleri yayınlandığı günden bu yana formatıyla oldukça dikkat çekiyor. Lezzet Düşkünleri yarışmacılarının hayatları da gündemde sıkça araştırılıyor. Yarın TV8 yayın akışında görünmeyen Lezzet Düşkünleri yarışmasında bugün eleme olup olmayacağı en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Ayrıca yarışmanın fenomenleri Lezzet Düşkünleri oy verme ekranının ne olduğunu sorgulamaya başladı. İşte tüm bilgiler...

LEZZET DÜŞKÜNLERİ NASIL OY VERİLİR?

Lezzet Düşkünleri oy verme işlemi için ekran veya SMS numarası henüz açıklanmadı. Lezzet Düşkünleri oy verme işlemi ile ilgili detaylar belli olduktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

LEZZET DÜŞKÜNLERİ YARIŞMASININ FORMATI NASIL?

Ünlü şef Gabriele Sponza'nın sunumuyla ekranlara gelecek olan ve seyircinin de oyları ile söz hakkı sahibi olacağı Lezzet Düşkünleri evinde, 2'li takımlar halinde yarışacak olan 5 çift, birbirlerine meydan okuayarak tüm hünerlerini sergileyecek ve Lezzet Düşkünleri evinde en uzun süre kalabilmek ve haftanın ödülünü kazanmak için yarışacaklar.

Sponza ise seyirciye hem pratik mutfak bilgileri verecek hem de seyircinin dili damağı olarak, ekrana gelen tüm lezzetleri detayları ile aktaracak.
Haftanın finalinde bir çift büyük ödülü kazanırken bir çift de hayallerine veda edecek. 6. günün sonunda elenen çiftin yerine ise yine çok yetenekli bir başka çift gelecek ve yarışma tüm heyecanıyla kaldığı yerden devam edecek.