ATV SON BÖLÜM İZLE! Son dakika Esra Erol gelişmeleri şoke edecek 6 Nisan Pazartesi

Esra Erol canlı yayınında son dakika gelişmeleri! Edirne'de yaşayan Merve Şahin, 13 Kasım sabahı bir anda ortadan kayboldu! Esra Erol'da canlı yayınına katılan Tolga, ablası Merve Şahin'le ilgili son dakika gelişmesi ile şoke oldu! Esra Erol, Merve Şahin'in Edirne'de "Güneş Kerim" adında bir erkek çocuk dünyaya getirdiği bilgisini paylaştı! 6 yaşındaki bir evladını da annesine bırakıp giden Merve'nin yeni bebeği Güneş Kerim'in kimliğinde ise baba adı olarak Sinan Aral yazıyor! Atv'de hafta içi her gün 16.20'de izleyiciyle buluşan Esra Erol'da birbirinden çarpıcı konuları ekrana taşımaya devam ediyor. Hepsi ve daha fazlası 6 Nisan Pazartesi Atv canlı yayınında Esra Erol'da programında!

Giriş Tarihi 06 Nisan 2020, 17:48 Güncelleme 06 Nisan 2020, 18:45
ATV SON BÖLÜM İZLE! Son dakika Esra Erol gelişmeleri şoke edecek 6 Nisan Pazartesi

İÇİNDEKİLER

Esra Erol'da canlı yayınında bugün (6 Nisan 2020 Pazartesi) neler oluyor? Esra Erol'un sunumuyla ATV ekranında yayınlanan programda sıra dışı olaylar, savrulup giden hayatlar ve yapılan DNA testleriyle son bulan yalanlarla ses getirmeye devam ediyor. 6 Nisan Pazartesi günü canlı yayınlanan programda; sonu hayal kırıklığıyla biten 25 yıllık bir yuva! Emel Hanımın kocası Haydar ile ilgili herkesi şoke edecek kararı! 17 yaşındaki kızı Esengül 17 Mart'ta, 15 yaşındaki kızı İrem ise 24 Mart'ta ortadan kayboldu! Hiçbir haber alınamayan iki kız kardeş nerede?

Murat'ın 20 yıllık eşi Filiz Kaya kızlarını da alarak Sinan Zengin'e kaçtı! Edirne'de yaşayan Merve Şahin, 13 Kasım sabahı ortadan kayboldu! Kardeşi Tolga'nın Merve ile ilgili herkesi şoke edecek büyük şüphesi! 9 yıllık karısı Yeter 1 yaşındaki kızını da alarak evden giden Uğur'un büyük isyanı! "Esra Erol'da" programında yaşanan son dakika gelişmeleri için;

ATV ESRA EROL SON BÖLÜM İZLE 6 NİSAN PAZARTESİ - TIKLA

ESRA EROL'DA PROGRAMINDA İŞLENEN KONULAR