Yeni gelişme Aslı Bekiroğlu'nun çıplak fotoğraflarını kim paylaştı? Aslı Bekiroğlu'nun sevgilisi Can Koçkan kimdir?

Aslı Bekiroğlu çıplak görüntüleri kim paylaştı? Sorusu hala gizemini koruyor. Twitter'da özellikle son haftalarda trend olan 'ifşa' mağdurlarına Aslı Bekiroğlu'da eklendi. Sevgilisi ile yatak odasında ve tuvalette uygunsuz fotoğrafları sızdı. Birçoğumuzun Jet Sosyete dizisi ile tandığı genç ve güzel oyuncu Aslı Bekiroğlu'nun başı şu günlerde ifşa olan fotoğrafları ile dertte. Son gelen habere göre ise, Aslı Bekiroğlu şu açıklamayı yaptı: ''Hakkımda hakarette bulunan, kişilik haklarıma zarar veren, yayan, paylaşan tüm sayfalar ve kişiler tespit edilmiş ve hepsiyle ilgili yasal süreç başlamıştır.''

Giriş Tarihi 04 Şubat 2020, 09:18 Güncelleme 04 Şubat 2020, 09:18
Yeni gelişme Aslı Bekiroğlu’nun çıplak fotoğraflarını kim paylaştı? Aslı Bekiroğlu’nun sevgilisi Can Koçkan kimdir?

İÇİNDEKİLER

Aslı Bekiroğlu çıplak ifşa görüntüleri kim paylaştı? Sorusu şuan en fazla merak edilienler arasına girmiş durumda. Son olarak Benim Tatlı Yalanım dizisinde rol alan ve iyice tanınan Aslı Bekiroğlu ve sevgilisi Can Koçkan'a ait olduğu söylenen görüntüler magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Twitter'de TT olan Aslı Bekiroğlu'na destek mesajları yağdı. Aslı Bekiroğlu'nun iCloud hesabının hacklendiği ve kendisine ait özel görüntülerin bu şekilde sızdırıldığı iddiası konuşuluyor. Aslı Bekiroğlu'nun müstehcen fotoğrafları ve videolarının internete sızdığı iddiası, bugün sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

ASLI BEKİROĞLU İFŞA GÖRÜNTÜLERİNİ KİM PAYLAŞTI?

İddiaya göre, yatak odasında, tuvalette çekilmiş görüntüler ile bir çok çıplak fotoğraf ve videoların da bulunduğu konuşuluyor. Çıkan bu iddiaların ardından Aslı Bekiroğlu'nun nasıl bir açıklamaya yapacağı ise merak konusu oldu. Ünlü oyuncunun iPhone'da kullanılan iCloud hesabının hacklendiği de konuşulan diğer iddialar arasında yer alıyor.

ASLI BEKİROĞLU'NUN FOTOĞRAFLARINI KİM SIZDIRDI?

Aslı Bekiroğlu'nun iCloud hesabının hacklendiği ve kendisine ait özel görüntülerin bu şekilde sızdırıldığı iddiası konuşuluyor. Aslı Bekiroğlu'nun müstehcen fotoğrafları ve videolarının internete sızdığı iddiası, bugün sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Sabah saatlerinden akşama kadar sessizliğini koruyan Aslı Bekiroğlu ilk açıklamayı yaptı.

Sosyal medyadan açıklama yaptı: Aslı Bekiroğlu sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada fotoğrafları paylaşanlar ve buna imkan sağlayanlar hakkında dava açacağını söyledi ve kötü niyetli kişilere prim verilmemesini istedi.

ASLI BEKİROĞLU SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Suç duyurusunun ardından Instagram hesabından bir açıklama yapan ünlü oyuncu yasal sürecin başladığı belirtti.

Aslı Bekiroğlu şunları söyledi;

* Hakkımda hakarette bulunan, kişilik haklarıma zarar veren, yayan, paylaşan tüm sayfalar ve kişiler tespit edilmiş ve hepsiyle ilgili yasal süreç başlamıştır.

* "Hepimize nasıl dava açılacak" diye düşünmeyin, açtım. 'Mahkemenin başka bir işi yok mu' diye düşünmeyin. Bu büyük bir suç,bir tecavüz. Ve adalet de benden yana. Bu süreçte yanımda olan herkese birlerce kez teşekkür ederim. Sizler sayesinde ayaktayım.

ASLI BEKİROĞLU'NDAN AÇIKLAMA GELDİ

Siber zorbalığa maruz kalan Bekiroğlu konuyla ilgili olarak Instagram hesabından bir açıklama yayınlayarak suç duyurusunda bulunacağını duyurdu.

Bekiroğlu, "Sosyal medyada fotoğraflarımı ve adımı karıştırarak bir takım çirkin yayın kurgulayanlar, yayanlar ve buna bilerek ya da bilmeyerek alet olup paylaşanlar hakkında nöbetçi savcılık ve ilgili emniyet kanalıyla gerekli hukuki girişimleri başlattım. Bu kişiler hakkında yasal mercilere suç duyurusunda bulunulmuş olup haklarında maddi ve manevi tazminat davası açılacağını da kamuoyuna bildiririm. Ahlaksız paylaşımlarına adımı ve farklı yöntemlerle fotoğraflarımı da ekleyerek hakkımda olumsuz algı yaratmak isteyen kötü niyetlilere fırsat ve prim verilmemesini basın ve kamuoyundan rica ederim" ifadelerini kullandı.

ÇOK SAYIDA KADIN OYUNCUDAN DESTEK

Bu olayın ardından, Selin Şekerci ve Hayal Köseoğlu gibi kadın oyuncular siber zorbalığa tepkilerini ortaya koydu ve Aslı Bekiroğlu'na destek mesajları yolladı.

AYBÜKE PUSAT'TAN ASLI BEKİROĞLU'NA DESTEK

Aslı Bekiroğlu'nun çıplak fotoğraflarının internette yayınlanmasına bir tepki de oyuncu Aybüke Pusat'tan geldi. Twitter hesabından konu ile ilgili bir açıklama yapan Pusat, şöyle dedi:

"Bireylerin kişisel verilerinin iradeleri dışında paylaşılması ne zamandan beri bu kadar normalleştirildi? Hemcinsimin başına gelen bu şiddet olayı mide bulandırıcıdır ve suçtur. Umarım sorumlu olanlar en kısa zamanda bulunup cezalandırılır. Siz de paylaşmak yerine yapılanın ne olduğunu doğru analiz edin. Açmayın, paylaşmayın, konuşmayın. Şikayet edin."

ASLI BEKİROĞLU KİMDİR?

Aslı Bekiroğlu, 16 Kasım 1995 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden mezun olmuştur.

İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayınlanan Adı mutluluk dizisi ile yaşayan Aslı Bekiroğlu, Yol Arkadaşım, İkimizin Yerine, Gülümse Yeter, Jet Sosyete gibi yapımlarda yer almıştır.

Aslı Bekiroğlu, FOX TV ekranlarında yayınlanan Her Yerde Sen dizisinde Suna karakterine hayat verdi. Aslı Bekiroğlu, 1.62 metre boyunda, 52 kilo ve Akrep burcudur.

Aslı Bekiroğlu, 1.62 metre boyunda, 52 kilo ve Akrep burcudur.

ASLI BEKİROĞLU HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

2019 – Benim Tatlı Yalanım (Suna Doğan) (TV Dizisi)

2018 – Jet Sosyete (Melike) (TV Dizisi)

2017 – Yol Arkadaşım (Sinema Filmi)

2016 – İkimizin Yerine (Ceylan) (Sinema Filmi)

2016 – Gülümse Yeter (Yasemin) (TV Dizisi)

2015 – Adı Mutluluk (Sera) (TV Dizisi)