Aslı Bekiroğlu'nun sevgilisi Can Koçkan kimdir? Aslı Bekiroğlu çıplak fotoğrafları olay oldu!

Bir süredir Can Koçkan ile aşk yaşayan oyuncu Aslı Bekiroğlu ile ilgili şoke eden bir iddia ortaya atıldı. İnternette çektiği videolar sonrası oyunculuk dünyasına giren Aslı Bekiroğlu, Star TV'de yayınlanan Benim Tatlı Yalanım dizisi ile daha da ünlü oldu. Bu sabah ise Aslı Bekiroğlu'na ait olduğu öne sürülen ifşa fotoğrafları ortaya çıktı. İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayınlanan Adı mutluluk dizisi ile yaşayan Aslı Bekiroğlu, Yol Arkadaşım, İkimizin Yerine, Gülümse Yeter, Jet Sosyete gibi yapımlarda yer almıştır. İşte Aslı Bekiroğlu'nun şoke eden fotoğrafları...

Giriş Tarihi 01 Şubat 2020, 18:32 Güncelleme 01 Şubat 2020, 18:32
Aslı Bekiroğlu’nun sevgilisi Can Koçkan kimdir? Aslı Bekiroğlu çıplak fotoğrafları olay oldu!

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyasına bomba gibi düşen haber bugün geldi. Aslı Bekiroğlu'nun olduğu iddia edilen çıplak fotoğrafları sosyal medyaya bomba gibi düştü. Aslı Bekiroğlu'nun, sevgilisi Can Koçkan ile özel fotoğraflarının sosyal medyada yayıldığı ileri sürüldü. Ünlü çift, konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Bekiroğlu'nun, sosyal medya hesabında fotoğraflarını yorumlara kapatması dikkatlerden kaçmadı.
Öte yandan Aslı Bekiroğlu'nun, Instagram'da 851 binin üzerinde takipçisi bulunuyor. Peki Aslı Bekiroğlu'nun sevgilisi Can Koçkan kimdir?

ASLI BEKİROĞLU HABERİ VE TÜM DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

ASLI BEKİROĞLU HENÜZ AÇIKLAMA YAPMADI

Ünlü çift, konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Bekiroğlu'nun, sosyal medya hesabında fotoğraflarını yorumlara kapatması dikkatlerden kaçmadı.
Öte yandan Aslı Bekiroğlu'nun, Instagram'da 851 binin üzerinde takipçisi bulunuyor.

ASLI BEKİROĞLU SANSÜRSÜZ İFŞA GÖRÜNTÜLERİ

Yatak odasında, tuvalette çekilmiş görüntüler ile bir çok çıplak fotoğraf ve videoların da görüntüler sonrası Aslı Bekiroğlu'nden bir açıklama gelmedi. Ünlü oyuncunun iPhone'da kullanılan iCloud hesabının hacklendiği düşünülüyor..

GÖRÜNTÜLER ASLI BEKİROĞLU'NA MI AİT?

İnternette çektiği videolar sonrası oyunculuk dünyasına giren Aslı Bekiroğlu, Star tv'de yayınlanan Benim Tatlı Yalanım dizisi ile daha da ünlü oldu. Bu sabah ise Aslı Bekiroğlu'na ait olduğu öne sürülen ifşa fotoğrafları ortaya çıktı. Yatak odasında, tuvalette çekilmiş görüntüler ile bir çok çıplak fotoğraf ve videoların da görüntüler sonrası Aslı Bekiroğlu'ndan bir açıklama gelmedi. Ünlü oyuncunun iPhone'da kullanılan iCloud hesabının hacklendiği düşünülüyor. Instagram hesabının hacklenip hacklenmediği ise henüz bilinmiyor.

ASLI BEKİROĞLU KİMDİR?

Aslı Bekiroğlu, 16 Kasım 1995 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden mezun olmuştur.

İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayınlanan Adı mutluluk dizisi ile yaşayan Aslı Bekiroğlu, Yol Arkadaşım, İkimizin Yerine, Gülümse Yeter, Jet Sosyete gibi yapımlarda yer almıştır.

Aslı Bekiroğlu, FOX TV ekranlarında yayınlanan Her Yerde Sen dizisinde Suna karakterine hayat verdi. Aslı Bekiroğlu, 1.62 metre boyunda, 52 kilo ve Akrep burcudur.

Aslı Bekiroğlu, 1.62 metre boyunda, 52 kilo ve Akrep burcudur.