Bahar Candan'ın skandal görüntüsü ortaya çıktı! Ayak salladığı için arkadaşını...

Katıldığı moda yarışmasıyla tanınan Bahar Candan'ın skandal görüntüsü ortaya çıktı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla eleştiri alan Candan, bu kez kavga ettiği görüntüler ile gündeme geldi. Candan'ın ortaya çıkan o görüntüleri şaşkınlık yarattı. Bahar Candan, karşısında otururken ayağını sallayan arkadaşını tekme tokat dövdüğü videonun ortaya çıkmasıyla bakın nasıl bir açıklamada bulundu...

Giriş Tarihi 09 Ağustos 2019, 16:42 Güncelleme 09 Ağustos 2019, 17:15
Bahar Candan’ın skandal görüntüsü ortaya çıktı! Ayak salladığı için arkadaşını...

İÇİNDEKİLER

Bahar Candan, konuşması, tavırları ve tarzı ile izleyenleri şaşkına uğratıyordu. Bir süredir sessizliğini koruyan Candan'ın ortaya çıkan o görüntüleri şaşkınlık yarattı. Candan, karşısında ayağını sallayarak oturan kızı tekme tokat dövdü. O görüntüler sosyal medyada olay yarattı.

"KIZ KARDEŞİM GİBİ SEVDİĞİM BİRİ..."

Videonun ardından açıklama yapan Bahar Candan "Olay 2.5 yıl önce yaşandı ve bugün yayıldı, kız kardeşim gibi sevdiğim Melisa 13 yaşındayken anneme küfretmişti o sebeple kavga ettik" dedi.

BAHAR CANDAN KAÇ YAŞINDA?

Katıldığı moda yarışmasında sergilediği garip hareketleriyle adından söz ettiren Bahar Candan, 17 Şubat 1998 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

BAHAR CANDAN KİMDİR?

Kendisini de ünlü yapan İşte Benim Stilim ile adını duyuran Nihal Candan'ın kardeşidir. Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan'ın ortanca kızı olan Bahar Candan, lisansını hukuk bölümünde sürdürüyor. Yürüyüşü, konuşma şekliyle taklitleri yapılan Bahar Candan, sosyal medya üzerinden yaptığı iddialı paylaşımlarla gündemde kalmayı başarıyor. Her yaptığı olay olan Bahar Candan, "Dondurma Gibisin" isimli parçasına çektiği klibin ardından "Dom Pérignon" isimli parçasına çektiği kliple konuşulmuştu.

Bahar Candan, Kanal D'de katıldığı programda günlük harcamasının 3-4 bin lira civarında olduğunu söylemişti.