Mesut Özil ile evlenen Amine Gülşe kimdir nereli kaç yaşında? Amine Gülşe hangi takımlı?

Oyuncu ve manken olan Amine Gülşe Arsenal takımının Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil ile evlendi. Evlilikleriyle magazin gündeminde önemli bir yer edinen çiftin severleri internetten araştırma yapmaya başladı. Mesut Özil'in müstakbel eşi olan Amine Gülşe kimdir diye arama yapan vatandaşlar Gülşe'nin özel hayatını merak ediyor. Peki Amine Gülşe kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında? Amine Gülşe, uzun yıllar Türkiye dışında yaşamasına rağmen Türkçeyi düzgün bir şekilde kullanmasıyla dikkat çekiyor. İyi seviyede Türkçe, İngilizce, İsveççe ve İspanyolca konuşabilen Amine Gülşe, 1.78 boyunda ve 55 kilodadır. Ayrıca Amine Gülşe, 90-62-92 vücut ölçülerine sahip.

Giriş Tarihi 08 Haziran 2019, 17:08 Güncelleme 08 Haziran 2019, 17:08
Mesut Özil ile evlenen Amine Gülşe kimdir nereli kaç yaşında? Amine Gülşe hangi takımlı?

İÇİNDEKİLER

Amine Gülşe uzun yıllardır hayatında olan futbolcu Mesut Özil ile dünya evine girdi. Magazin gündeminin günlerce konuşacağı Amine Gülşe ve Mesut Özil'in evliliği sonrasında internet kullanıcıları merak etmeye ve Mesut Özil ile evlenen Amine Gülşe kimdir diye araştırma yapmaya başladı. Peki Amine Gülşe kimdir? Kaç yaşında? Sosyal medya kullanıcısı olan Amine Gülşe hem Twitter, hem de İnstagram kullanıyor. Twitter'ı sık kullanamayan güzel manken, İnstagram'da ise oldukça aktif olduğu gözleniyor. İnstagram'da 1.9 milyon takipçisi bulunan Amine Gülşe'nin fotoğrafları ise takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuluyor.

AMİNE GÜLŞE KİMDİR?

Amine Gülşe, Türk kökenli İsveç vatandaşıdır. Oyuncu ve manken olan Amine Gülşe 26 yaşındadır. Gülşe, 2014 Türkiye güzellik yarışmasında Miss Turkey birincisi olup uluslararası arenada ülkemizi temsil etti. Kariyerine modellikle başlayan Amine Gülşe, Tolgahan Sayışman, Şafak Pekdemir ve Ayşegül Günay'ın da oyuncu kadrosunda yer aldığı Asla Vazgeçmem dizisinde başrollerden birini canlandırdı. Fakat Amine Gülşe'nin adını geniş şekilde duyuran Mesut Özil ile yaşadığı aşk oldu. Zaman buldukça Londra'da yaşayan Mesut Özil'in yanına giden zarif oyuncu Mesut'a aşkını her fırsatta dile getiriyor.

Amine Gülşe, uzun yıllar Türkiye dışında yaşamasına rağmen Türkçeyi düzgün bir şekilde kullanmasıyla dikkat çekiyor. İyi seviyede Türkçe, İngilizce, İsveççe ve İspanyolca konuşabilen Amine Gülşe, 1.78 boyunda ve 55 kilodadır. Ayrıca Amine Gülşe, 90-62-92 vücut ölçülerine sahip.

Sosyal medya kullanıcısı olan Amine Gülşe hem Twitter, hem de İnstagram kullanıyor. Twitter'ı sık kullanamayan güzel manken, İnstagram'da ise oldukça aktif olduğu gözleniyor. İnstagram'da 1.9 milyon takipçisi bulunan Amine Gülşe'nin fotoğrafları ise takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuluyor.

BAŞKAN ERDOĞAN VE EŞİ EMİNE ERDOĞAN DÜĞÜNE KATILDI

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, saat 20.00 sıralarında Kısıklı'daki konutundan çıkarak Beşiktaş'ta bir otele geldi. Başkan Erdoğan, dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil ile Türkiye güzeli Amine Gülşe'nin düğün törenine katıldı. Erdoğan çiftin nikah şahitliğini yaptı. Nikah töreninin ardından çifti tebrik eden Başkan Erdoğan otelden ayrılarak Kısıklı'daki konutuna gitti.

Alman basınının Erdoğan hazımsızlığı! Mesut Özil'in düğününü hedef aldılar: Daveti reddedin!

Ünlü futbolcu Mesut Özil ile Amina Gülşe'nin düğünlerine Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı davet etmeleri Alman basınını rahatsız etti. Düğüne Almanların katılmayı reddetmesini isteyen Welt gazetesi, gidecek olanların da Başkan Erdoğan ile fotoğraf çekilmemesini istedi.

Düğününe Cumhurbaşkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı davet eden Mesut Özil, Alman basınında gündeme oturdu.

Welt gazetesine konu alan haberde, Erdoğan'ın davetli olduğu düğüne gidecekler için öneriler sıralandı.

"DAVETİ REDDEDİN"

Listenin en başında düğüne gidilmemesi ve teklifin reddedilmesi vardı. Alman gazete, teklifin telefonda reddedilmesinin zor olacağından bu yüzden "yazılı olarak" reddetmenin daha doğru olacağı önerisinde bulundu.

"FOTOĞRAF ÇEKMEYİN"

Welt'in haberine göre, daveti reddedemeyen katılımcıların Erdoğan ile fotoğraf çekilmemesi talep edildi.