Son dakika: İYİ Parti’de şok istifa! Meral Akşener’in danışmanı Hasan Sami Özvarinli AK Parti'ye katıldı

Son dakika haberi.. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in danışmanı Dr. Hasan Sami Özvarinli İYİ Parti’den istifa ettiğini ve AK Parti’ye katıldığını açıkladı. Özvarinli, "14 Mayıs'ta bu memleketi ne FETÖ'cülere ne de PKK'lılara bırakmayız. Her insan yanlışı gördüğü zaman ona sırtını dönmeyi bilmeli. Bunun için buradayım." ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 15 Nisan 2023, 19:01 Güncelleme 15 Nisan 2023, 19:49
Son dakika: İYİ Parti’de şok istifa! Meral Akşener’in danışmanı Hasan Sami Özvarinli AK Parti’ye katıldı

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberi.. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in danışmanı Dr. Hasan Sami Özvarinli İYİ Parti'den istifa ettiğini ve AK Parti'ye katıldığını açıkladı.

"BU MEMLEKETİ FETÖ'CÜLERE VE PKK'LILARA BIRAKAMAYIZ"
Aday tanıtım toplantısında konuşan Özvarinli, "Hayatım mücadeleyle geçti. Türk İslam davasının zaferi için mücadele vererek geçti. Başta sayın cumhurbaşkanımız ve AK Parti ailesinden helallik istiyorum. 14 Mayıs'ta bu memleketi ne FETÖ'cülere ne de PKK'lılara bırakmayız. Her insan yanlışı gördüğü zaman ona sırtını dönmeyi bilmeli. Bunun için buradayım." dedi.

Özvarinli kişisel Twitter adresinden yaptığı son paylaşımda, "Anadolu'nun kavruk tenli çocukları ülkeyi yönetecekti, milliyetçiler iktidara yürüyecek ve en başta Ülkücüler olacaktı. Bu ideallerle yola çıktık! Varımızı yok ettik, hatıralarımızı tükettik. Geldiğimiz noktada ise satılığa çıkmış milletvekili aday listeleri bizi karşılamakta!" ifadelerini kullandı.

HASAN SAMİ ÖZVARİNLİ KİMDİR?
Dr. Hasan Sami Özvarinli 1983'de Kayseri Kocasinan İlçesi Gevher Nesibe Mahallesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kayseri'de okuduktan sonra Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesin'den mezun olarak sağlık alanında göreve başladı.

2009'da İncesu Devlet Hastanesinde görev alarak başladı. Okul yıllarında Sivas ve Kayseri Ülkü Ocakları yönetimlerinde görevlerde bulundu. 2010'da İncesu Devlet Hastanesi Başhekimliği ve İncesu Sağlık Grup Başhekimliği görevine atandı. 2013'de bu görevinde istifa ederek devlet memuriyetine son verdi.

2014-2016 yıllarında da MHP Melikgazi İlçe Yönetim Kurulunda görev yaptı. Özvarinli bazı özel hastanelerde başhekimlik görevlerinde bulundu.

Evli ve 2 çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN