Kahve makinesini çöpe attıracak tarif! Şeflerin bu yöntemini mutlaka deneyin! 3 kat fazla köpüklü olacak

Türk milletinin geleneksel içeceklerinden biri olan Türk kahvesi, büyük küçük herkes tarafından sevilen ve tüketilen özel bir içecektir. Cinsiyet ayrımı yapmaksızın her yaştan insanın keyifle içebildiği Türk kahvesi, özellikle bol köpüklü olmasıyla ünlüdür. Bugün, deneyimli şeflerin uyguladığı soğuk su yöntemini sizlere açıklayacağız. Üstelik, bu yöntemi kullanarak makinede hazırlasanız dahi bu kadar yoğun bir köpük elde etmek mümkün olmayabilir.

Türk kahvesi, UNESCO Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi'ne giren ilk içecektir. Geleneksel Türk kahvesi, kömür ateşindeki bakır cezvelerde yapıldığında en lezzetlisini sunar. İşte en lezzetli Türk kahvesi için yapmanız gerekenler...

GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.