CHP'li İBB vatandaşın burnundan getirdi! Yine yeni yeniden metrobüs skandalı! Yolcular tahliye edildi

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hizmetten uzak algıya dayalı belediyecilik anlayışı bir kez daha gözler önüne serildi. CHP'li İBB'de yaşanan toplu ulaşım sorunları seçildikleri günden bu yana katlanarak devam ediyor. Özellikle toplu ulaşımda yaşanan İETT kazaları yanında ulaşımdaki aksaklıklar mega kentte yaşayan vatandaşları canından bezdirdi. Bunun son örneği, Bakırköy'de seyir halindeyken arızalanan metrobüsteki yolcuların tahliye edilmesi oldu.

Giriş Tarihi 06 Temmuz 2023, 18:42 Güncelleme 06 Temmuz 2023, 19:24
CHP’li İBB vatandaşın burnundan getirdi! Yine yeni yeniden metrobüs skandalı! Yolcular tahliye edildi

İÇİNDEKİLER

CHP'li Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB yönetime geldiği ilk günden bu yana İstanbulluların birçok konuda mağdur olmasına sebep oldu.

CHP'Lİ İBB VATANDAŞIN BURNUNDAN GETİRDİ I VİDEO İZLE

Öyle ki İstanbul'da son 4 senedir bir klasik haline dönen toplu ulaşımdaki aksaklıklar, vatandaşları adeta canından bezdirdi.

Geçtiğimiz gün Levent-Boğaziçi Üniversitesi Hisarüstü Metro Hattı'nda meydana gelen teknik arıza yolculara zor anlar yaşattı. Bu anlar, bir yolcu tarafından ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Levent-Boğaziçi Üniversitesi Hisarüstü Metro Hattı'nda teknik arıza meydana geldi. Hareket kabiliyetini yitiren metrodaki yolcular araçtan inerek, rayların üzerinden en yakın durağa yürüdü.

Seferlerin yapılamaması nedeniyle metronun Yamanevler durağında inen yolcular yoğunluk oluşturdu. Vatandaşlar, otobüsler dolu geldiği için binmekte güçlük çekti. Çakmak metrosunun girişindeki otobüs durağında da yoğunluk yaşandı. İşe geç kalan vatandaşlar, kapasitesinin üzerinde yolcu alan otobüslerde yer bulmaya çalışmıştı.

İSTANBULLULAR CHP'Lİ İBB'YE İSYAN ETTİ I VİDEO İZLE

Bunun son örneği ise, Cevizlibağ'dan hareket ederek Beylikdüzü'ne giden metrobüs, İncirli durağına yaklaştığı sırada motor kısmından dumanların yükselmesi oldu.

Yolcuların tahliye edilmesinin ardından araç durağa çekilerek teknik ekibe bilgi verildi.

Metrobüsten inen yolcular da durağa kadar yürümek zorunda kaldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN