CHP'li İmamoğlu vatandaşı mağdur etmeye devam ediyor! Metro Hattı'nda yeni skandal! Yolcular rayların üzerinden yürüdü

CHP’li belediyeler seçildikleri günden bu yana hizmetten altyapıya kadar birçok konuda sınıfta kaldı. CHP'nin belediyecilik anlayışını gözler önüne seren en büyük örnek ise CHP'li İstanbul Belediyesi'nde yaşanan toplu ulaşım sorunları. Yönetime geldiği günden bu yana adı sık sık skandallarla anılan ve İstanbulluları mağdur eden İBB vatandaşı canından iyice bezdirdi. Toplu ulaşımda yaşanan İETT kazaları yanında ulaşımdaki aksaklıklar mega kentte yakışık olmayan görüntüleri beraberinde getirdi. Bu duruma son olarak Levent-Boğaziçi Üniversitesi Hisarüstü Metro Hattı ve Çekmeköy-Üsküdar metrosundaki yaşanan teknik arıza eklendi. Levent-Boğaziçi Üniversitesi Hisarüstü Metro Hattı'nda hareket kabiliyetini yitiren metrodaki yolcular araçtan inerek, rayların üzerinden en yakın durağa yürüdü.Üsküdar'da ise arıza nedeniyle otobüsler yolcu kapasitesinin üzerinde sefer yaptı. Yaşanan bu rezilliklerden sonra İmamoğlu'nun metrolara verdiği 'süper kahraman' reklamı vatandaşlar tarafından topa tutuldu.

Giriş Tarihi 05 Temmuz 2023, 21:27 Güncelleme 06 Temmuz 2023, 11:21
CHP’li İmamoğlu vatandaşı mağdur etmeye devam ediyor! Metro Hattı’nda yeni skandal! Yolcular rayların üzerinden yürüdü

İÇİNDEKİLER

CHP'li Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB yönetime geldiği ilk günden bu yana İstanbulluların birçok konuda mağdur olmasına sebep oldu.

Öyle ki İstanbul'da son 4 senedir bir klasik haline dönen toplu ulaşımdaki aksaklıklar, vatandaşları adeta canından bezdirdi.

Bu duruma son olarak Levent-Boğaziçi Üniversitesi Hisarüstü Metro Hattı'nda meydana gelen teknik arıza eklendi. Bu anlar, bir yolcu tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Levent-Boğaziçi Üniversitesi Hisarüstü Metro Hattı'nda teknik arıza meydana geldi. Hareket kabiliyetini yitiren metrodaki yolcular araçtan inerek, rayların üzerinden en yakın durağa yürüdü.

Seferlerin yapılamaması nedeniyle metronun Yamanevler durağında inen yolcular yoğunluk oluşturdu. Vatandaşlar, otobüsler dolu geldiği için binmekte güçlük çekti. Çakmak metrosunun girişindeki otobüs durağında da yoğunluk yaşandı. İşe geç kalan vatandaşlar, kapasitesinin üzerinde yolcu alan otobüslerde yer bulmaya çalışmıştı.

VATANDAŞ İSYAN ETTİ!

Çekmeköy-Üsküdar metrosundaki teknik bir arıza nedeniyle isyan eden bir vatandaş, "Buraya onlarca otobüs gerekiyor. Çünkü burada çok fazla insan var. Herkese duyuracağım bunu." diyerek tepki göstermişti.

"İnsanlığa aykırı bu yapılan ya." diyen vatandaş, telefon konuşmasında İBB yönetimine isyan ederek şu ifadeleri kullandı:

"İnsanlığa aykırı bu yapılan ya. Buraya acil otobüs istiyorum ben. Hem de buraya onlarca otobüs gerekiyor. Çünkü burada çok fazla insan var. Umarım 5-10 dakikaya kadar buraya otobüs gelir. Gelmezse bunu da sosyal medyadan yayınlayacağım. Herkese duyuracağım bunu."

Tıklım tıklım dolu olan ve hareket etmeyen metrodan görüntü paylaşan bir yolcu ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu adeta yerden yere vurdu.

"İMAMOĞLU DAHA METROYU YÖNETEMİYORSUN"

O anları görüntüleyen bir vatandaş, "İstanbul'u değil daha metroyu yönetemiyorsun sen. Allah'tan korkar insan, şu milletin çektiğine bak ya. Neyse 6-7 ay sonra görüşeceğiz, bu nedir ya? Her şey çok güzel olacakmış! Çok güzel oluyor. Her gün arıza mı olur?" sözleri ile Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi.

İMAMOĞLU'NUN VERDİĞİ REKLAM GÜNDEM OLDU

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun metrolara verdiği reklam sosyal medyada reklam oldu.

İmamoğlu'nun, metrodaki ekranlara verilen reklamlarda kendisini "süper kahraman" olarak gösterdiği görüldü. Sosyal medyada çok sayıda kullanıcı, İBB Başkanı'nı eleştirdi.

1 METRE YENİ METRO YOK

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu da İmamoğlu'na tepki gösterdi. Göksu, "Reklama 849 Milyon TL ayıran CHP'li İBB Başkanı, 3 yılın sonunda İstanbul'a 1 metre yeni metro yapamayınca PR ekibi çareyi yeni manipülasyonlarda bulmuş" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'na yönelik yapılan bu görsel ise sosyal medyada vatandaşlardan tepki çekerken alay konusu oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN