Şehit ailesine küfreden İP'li Lütfü Türkkan'dan skandal açıklama! Vatandaşı alenen tehdit etti

Türkiye ikinci yüzyılının en önemli dönemecini geçtiğimiz günlerde geride bıraktı. 7'li koalisyonun vaatlerden çok topluma korku aşıladığı açıklamalarına bir yenisi daha eklendi. Şehit ailesine ahlaksızca küfürler ederek hafızalara kazınan İP'li Lütfü Türkkan, "Onurlu insan olmaktan" bahsettiği videoda "Gerçek Türk milliyetçisi" olduğunu ileri sürdü. Türkkan vatandaşa adeta korku salarak tehditler savurdu. Seçimleri kaybettikleri takdirde Türk halkının cehennemi yaşayacağını söyleyerek tehdit etti.

Giriş Tarihi 23 Mayıs 2023, 19:20 Güncelleme 23 Mayıs 2023, 20:49
Şehit ailesine küfreden İP’li Lütfü Türkkan’dan skandal açıklama! Vatandaşı alenen tehdit etti

İÇİNDEKİLER

Şehit ağabeyinin yüzüne karşı kız kardeşine ahlaksızca küfür eden İP'li Milletvekili Lütfü Türkkan, "Onurlu insan olmaktan" bahsettiği videosunda sözde "Gerçek Türk milliyetçisi" olduğunu ileri sürerek, seçimleri kaybettikleri takdirde Türk halkının cehennemi yaşayacağını söyleyerek vatandaşa korku saldı.

İP'Lİ LÜTFÜ TÜRKKAN'DAN SKANDAL I VİDEO İZLE

Öte yandan Türkkan'ın bu açıklamaları, birkaç ay önce İP Genel Başkanı Meral Akşener'in Bingöl'de yaptığı bir esnaf ziyareti sırasında, şehit ağabeyine küfür ettiği için gündem olup uzun süre eleştirilmişti.



VATANDAŞLARA HAKARET ETTİ
Ayrıca seçim çalışmalarını sosyal medya hesabında paylaşan Türkkan, gönderisinin altına yorum yapan bir vatandaşa "Yavşak" trol dediği bir başka vatandaşa ise "Süzme" ifadelerini kullanmıştı.

"TERBİYESİZ LÜTFÜ"
Türkkan skandal sözlerinin ardından Gebze'de yaptığı ziyaret esnasında sokaktaki vatandaşların tepkisiyle karşılaşmıştı.

"Vatan haini Lütfü" seslerinin duyulduğu videoda, "Terbiyesiz Lütfü. Şehit ailelerine küfür eden Lütfü. Senin de hesabın sorulacak. Vatan haini Lütfü. Vatan hainleri. Yakışıyor mu bir delikanlıya küfür etmek. O şehit ailelerinin hesabı sorulacak Lütfü. Yanlış yoldasın Lütfü" ifadeleri kullanıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN