Şehit ailesine küfreden İYİ Partili Lütfü Türkkan'a Koceli'den büyük tepki: “Senin de hesabın sorulacak vatan haini”

Şehit yakına ettiği küfürle hafızalara kazınan İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, seçim çalışmaları sırasında memleketi olan Kocaeli Gebze'de vatandaşın sert tepkisi ile karşılaştı. Kocaelililer ziyaret sırasında Türkkan'a, “Terbiyesiz Lütfü. Şehit ailelerine küfür eden Lütfü. Senin de hesabın sorulacak. Vatan haini" sözleri ile adeta üzerine yürüdü. O sırada neye uğradığını şaşıran Türkkan, olay yerinden arkasına bile bakmadan kaçtı. İşte saniye saniye o anlar...

Giriş Tarihi 03 Mayıs 2023, 19:02 Güncelleme 03 Mayıs 2023, 21:00
Şehit ailesine küfreden İYİ Partili Lütfü Türkkan’a Koceli’den büyük tepki: “Senin de hesabın sorulacak vatan haini”

İÇİNDEKİLER

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Bingöl'de yaptığı esnaf ziyereti sırasında, şehit ağabeyine küfür eden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan bu davranışı sonrasında büyük tepki toplamıştı.

Türkkan ve beraberindeki İYİ Partililer, Gebze Fırtına Trabzonsporlular Derneği'ne ziyaret için yola koyuldu.

"SENİN DE HESABIN SORULACAK,VATAN HAİNİ LÜTFÜ"
Türkkan yaptığı skandal sözlerinin ardından Gebze'de yaptığı ziyaret esnasında sokaktaki vatandaşların tepkisiyle karşılaştı.



"Vatan haini Lütfü" seslerinin duyulduğu videoda, "Terbiyesiz Lütfü. Şehit ailelerine küfür eden Lütfü. Senin de hesabın sorulacak. Vatan haini Lütfü. Vatan hainleri. Yakışıyor mu bir delikanlıya küfür etmek. O şehit ailelerinin hesabı sorulacak Lütfü. Yanlış yoldasın Lütfü" ifadeleri kullanıldı.

ARKASINA BAKMADAN KAÇTI
Duyduğu szözler üzerine neye uğradığını şaşıran Lütfi Türkkan arkasına bile bakmadan kaçtı. Yaşanan o anlar saniye saniye görüntülendi.

SOSYAL MEDYADAN VATANDAŞLARA HAKARET ETTİ
Seçim çalışmalarını sosyal medya hesabında paylaşan Türkkan, gönderisinin altına yorum yapan bir vatandaşa "Yavşak" trol dediği bir başka vatandaşa ise "Süzme" ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN