Ses ver Akşener! Kemal Kılıçdaroğlu'nun Van mitinginde skandal Öcalan sloganları: Dişe diş kana kan seninleyiz Öcalan

HDPKK ile aynı çizgide buluşan Kemal Kılıçdaroğlu'nun miting için son durağı Van oldu. HDPKK paçavralarının sallandığı mitingde 'Seninleyiz Öcalan' slongaları atılırken, Kılıçdaroğlu'nu dinlemeye giden bir grubun sosyal medya üzerinden açıktları yayında ise "Dişe diş kana kan, seninleyiz Öcalan" diye böğürdüğü görüldü. Yaşanan bu skandalın ardından akıllara kirli ortaklığı gizlemek için kürsülerde hakaretler yağdıran Meral Akşener geldi.

Giriş Tarihi 02 Mayıs 2023, 21:47 Güncelleme 02 Mayıs 2023, 22:53
Ses ver Akşener! Kemal Kılıçdaroğlu’nun Van mitinginde skandal Öcalan sloganları: Dişe diş kana kan seninleyiz Öcalan

İÇİNDEKİLER

14 Mayıs Genel Seçimleri'ne sayılı günler kaldı. Cumhurbaşkanı adayları ve partiler farklı illerde mitingler gerçekleştirmeyi sürdürüyor.



KILIÇDAROĞLU MİTİNGİNDE SKANDAL GÖRÜNTÜLER!
Öte yandan HDP'nin de dahil olduğu 7'li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Van'da bir miting gerçekleştirdi. Yanına İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu da alan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Van mitinginde skandal manzaralar da ortaya çıktı.

KILIÇDAROĞLU'NUN VAN MİTİNGİNDE ÖCALAN SLOGANLARI I VİDEO İZLE



HDP BAYRAKLARI, "DEMİRTAŞ'A ÖZGÜRLÜK" SLOGANLARI!
Mitingde terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP bayraklarının çokluğu göze çarptı. Ayrıca sık sık terör örgütü destekçiliği nedeniyle cezaevinde olan Selahattin Demirtaş için özgürlük sloganları da atıldı.



"DİŞE DİŞ KANA KAN SENİNLEYİZ ÖCALAN"
Kılıçdaroğlu'nun Van'daki mitinginde bir diğer skandal ise "Seninleyiz Öcalan" sloganları oldu. Kılıçdaroğlu'nu dinlemeye giden bir grubun sosyal medya üzerinden bir canlı yayın açtıkları ve bu yayında "Dişe diş kana kan, seninleyiz Öcalan" sloganları attığı görüldü.


KİRLİ ORTAKLIĞI SAKLAMAK İSTEYEN AKŞENER'DEN SES YOK
Öte yandan yaşanan bu skandalına ardından akıllara HDPKK ile yürüttüğü kirli ortaklığı perdelemek adına kürsüden hakaretlere başlayan Meral Akşener geldi.



Akşener, "Eğer ben PKK'lıysam, derhal beni tutuklayın şerefsizler! Derhal tutuklayın! Ne işe yarıyorsunuz?" ifadelerini kullanmıştı.

Aynı Akşener, Kandil'in 7'li koalisyona verdiği desteği görmezden gelerek "PKK kanlı bir terör örgütüdür, onunla mücadele etmek herkesin boynunun borcudur! Etmeyen haindir. Onunla barışmaya çalışan hain oğlu haindir!" demişti.



KANDİL'DEKİ BÜYÜKBAŞ SABRİ OK: "PKK İLE İYİ PARTİ AYNI NOKTADA"
Tam da bu noktada PKK elebaşlarından Sabri Ok'un "PKK ile İYİ Parti aynı noktada" söylemini hatırlamakta fayda var.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in aksine PKK ve İyi Parti'nin aynı yerde olduğunu belirten Ok, "Herkes bu seçimin farklı olduğunu, geçmiş seçimlere benzemediğini söylüyor. Hatta belki 100 yıllık Türkiye Cumhuriyetinin en önemli seçimi deniliyor. Böyle önemli bir seçim. Bu seçimin bu kadar önemli olmasının nedeni nedir? AKP-MHP faşizmi onlar dışında herkesi etkiliyor. Bundan dolayı AKP-MHP'li olmayan herkes, onlara karşı. Dikkat ederseniz 2. Dünya Savaşında da durum buydu. Sovyetler, Amerika ve Avrupa bile Hitler, Mussolini, Franko faşizmine karşı demokratik direniş cephesini kurdu. Halbuki her biri farklı bir cepheydi. Aynı şey şu an Türkiye için de geçerli. Erdoğan-Bahçeli çıkarları dışında olan her şeye ve herkese karşılar. Bazen diyorlar, PKK, İYİ Parti aynı yerde. Biz faşizme karşıyız. Onlar da şu an karşıyız diyorlar. Eğer böyle katıksız faşist olmasaydılar herkes böyle bir tutum sergilemezdi. AKP-MHP faşizmi bu düzeydedir." ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN