7'li koalisyonda HDPKK ile iş tutan Akşener'e meydanlarda büyük şok!

7'li koalisyonda HDPKK ile iş tutan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e vatadanşlar adeta meydan dayağı attı. 'Şartlı evet' verdiği Kılıçdaroğlu için çalışmalarını sürdüren Akşener'in son durağı Konya oldu. Konya'da küçük bir alanı miting için kapatan İYİ Parti'nin mitingindeki katılım kameralara yansıdı. Alanın büyük bir kesimi boş kalırken, sahne önünde küçük bir kalabalık olduğu görüldü.

Giriş Tarihi 23 Nisan 2023, 22:49 Güncelleme 23 Nisan 2023, 23:09
7’li koalisyonda HDPKK ile iş tutan Akşener’e meydanlarda büyük şok!

İÇİNDEKİLER

14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için geri sayım devam ediyor. Seçimlere günler kala siyasi partiler il-ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Yapılacak ilk seçimlerde iktidar umudu taşıyan muhalefet partileri de sahada çalışmalarına devam ediyor.



AKŞENER KONYA'YA GİTTİ
İYİ Parti Lideri Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş parti destekçileriyle bir araya gelmek için Konya'ya gitti. Konya'da küçük bir alanı miting için kapatan İYİ Parti'nin mitingindeki katılım kameralara yansıdı.



VATANDAŞ İLGİ GÖSTERMEDİ
Çekilen görüntülerde Meral Akşener ve Mansur Yavaş'ı dinlemek üzere bölgeye giden vatandaşların sayısının oldukça az olması dikkat çekti.

Alanın büyük bir kesimi boş kalırken, sahne önünde küçük bir kalabalık olduğu görüldü.



BİR AY GEÇMEDEN AZALAN İLGİ DİKKAT ÇEKTİ
Bir ay bile geçmeden ittifakın diğer büyük ortağının Konya temaslarında gösterilen ilginin azlığı ise dikkat çekti.

AYTUN ÇIRAY BOMBASI! OYLARIMIZ BARAJ ALTINA DÜŞTÜ DİYEREK İSTİFA ETTİ
Geçtiğimiz aylarda 7'li koalisyonda koltuk savaşları yaşanmıştı. Bu süreçte Meral Akşener'in başdanışmanı Aytun Çıray bombayı patlatmıştı.

Çıray, İYİ Parti milletvekilliği adaylığından feragat ettiğini belirterek, "Kriz sonrası baraj altına düşen oylarımızı yükseltmek için çok çalışacağım" ifadelerini kullanmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN