Başkan Erdoğan'a seccade hediye edildi: Bu seccade ayaklarla basılmak için değil, 15 Mayıs'ta şükür namazı kılacağız

Bağcılar’da düzenlenen toplu açılış törenine katılan Başkan Erdoğan’a seccade hediye edildi. Erdoğan, geçtiğimiz günlerde seccadeye bastığı görüntüleri ortaya çıkan Kemal Kılıçdaroğlu’na gönderme yaparak, "Bu seccade ayaklarla basılmak için değil. 15 Mayıs'ta inşallah şükür namazını bu seccadede kılacağız" dedi.

Giriş Tarihi 02 Nisan 2023, 19:22 Güncelleme 02 Nisan 2023, 19:34
Başkan Erdoğan’a seccade hediye edildi: Bu seccade ayaklarla basılmak için değil, 15 Mayıs’ta şükür namazı kılacağız

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bugün İstanbul Bağcılar'da yapımı tamamlanan 97 tesisin açılış töreninde konuştu. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Meydanı'ndaki açıklamalarında CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun skandal 'seccadeye basma' görüntüleriyle ilgili de konuşan Başkan Erdoğan ""Birileri seccadenin üzerine ayakkabılarıyla basabilir. Talimatı Pensilvanya'dan alıyorlar. Onlara göre meşrudur, yapabilirler." dedi.

BAŞKAN ERDOĞAN'A SECCADE HEDİYE EDİLDİ

Günün anısına Başkan Erdoğan'a Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir tarafından bir de seccade hediye edildi. Hediyeyi kabul eden Başkan Erdoğan "Bu seccade ayaklarla basılmak için değil. 15 Mayıs'ta inşallah şükür namazını bu seccadede kılabiliriz." ifadelerini kullandı.

Toplu açılış töreninde kentsel dönüşüm ile anahtarları teslim edilen vatandaşlar da yer aldı. O vatandaşlardan biri ile Başkan Erdoğan arasında da samimi bir diyalog yaşandı.

"SECCADEYE BASANLARIN DEĞİL SECDE EDENLERİN YOLUNDAYIZ"

"Ev bahane, anahtarı Cumhurbaşkanımızın elinden almak şahane" diyen vatandaş ardından dikkat çeken şu sözleri söyledi:

Rabbim size hayırlı uzun ömürler versin. Ayağınıza taş değmesin. Dualarımızdasınız gece gündüz. 14 Mayıs'ta biz burayı yine hıncahınç dolduracağız. Ayasofya'da şükür namazı kılacağız. Bizler seccadeye ayaklarıyla basanların değil secde edenlerin yolundayız. Dün de bugün de yarın da yolunuza sevdalıyız.