Kemal Kılıçdaroğlu ve koalisyon ortaklarının Malatya'daki günübirlik iftar çadırı şovuna tepki yağdı

Adaylık çalışmaları kapsamında enkaz üzerinde tepinen Kemal Kılıçdaroğlu ve koalisyon ortakları şov yapmaya devam ediyor. Daha önce Kahramanmaraş'ta bir çadırda kalarak şov yapan Kılıçdaroğlu ve koalisyon ortakları bu sefer de Malatya'da sahne aldı.Ramazanın 2. günü Malatya’da iftar yaptıkları devasa çadırın, ertesi gün kaldırıldığı ortaya çıktı. Yaşanan bu skandalın ardından vatandaşlardan tepki yağdı.

Giriş Tarihi 30 Mart 2023, 01:56 Güncelleme 30 Mart 2023, 02:26
Kemal Kılıçdaroğlu ve koalisyon ortaklarının Malatya’daki günübirlik iftar çadırı şovuna tepki yağdı

İÇİNDEKİLER

Adaylık çalışmaları kapsamında asrın çifte felaketinin yaşandığı deprem bölgesinde siyasi yağmacılık hesapları yapan 6'lı koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu şov yapmaya devam ediyor.



BU SEFER GÜNÜBİRLİK İFTAR ÇADIRI ŞOVU
Enkaz üzerinden siyaset devşirmeye çalışan Kemal Kılıçdaroğlu ve koalisyon ortaklarının Ramazanın 2. günü Malatya'da iftar yaptıkları devasa çadırın, ertesi gün kaldırıldığı ortaya çıktı.



SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI
Kılıçdaroğlu ve koalisyon ortaklarının günübirlik şovuna sosyal medyadan tepki yağdı.


İşte bazı yorumlar:



"Şovunu yaptı bitti. Ne bekliyordu ki millet. Bunlar yağmurla havada vatandaşa su vermez su."



"Nedense hiç şaşırmadım biliyor musunuz! Çünkü oraya kurulan çadır halk çadırı değildi, millet" çadırı değildi, "illet çadırı" idi "illet çadırı" olduğu için de iftardan sonra kaldırıldı. Yani bunda şaşılacak bir şey yoktur. Çünkü illetin, milletle hiçbir ilgisi yoktur."



"Reklamlarını yaptılar gittiler her zamanki gibi!"



"Herşeyleri düzmece... zaten depremzedeler için olmadığı, masa da bir tane bile depremzede olmamasından belliydi. Şovlarını yapıp dönmüşler.."

(Haberi okumak için lütfen görsele tıklayınız)

DAHA ÖNCE DE ŞOV UĞRUNA ÇADIR İŞGAL ETMİŞTİ

Kemal Kılıçdaroğlu daha önce de CHP'li Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kurduğu bir çadırda konaklamıştı. Kaldığı çadırdan Amerikan sermayeli FOX yayınına bağlanarak şov yapmayı da ihmal etmeyen Kılıçdaroğlu yalan ve iftiralarla hükümeti hedef almıştı.

(Haberi okumak için lütfen görsele tıklayınız)

YAŞLI AMCAYI KOVUDULAR

6'lı koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine uzatılan her mikrofona "Halil İbrahim sofrası" derken geçtiğimiz günlerde deprem bölgesinde yaşanan bir skandal yok artık dedirttirmişti. 6'lı koalisyonun katıldığı iftar programında tam ezan okunurken yer arayan bir yaşlı amcanın uzaklaştırılması büyük tepkiye neden olmuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN