GENAR'dan Merdan Yanardağ'a yalanlama! İhsan Aktaş patlattı

CHP yandaşı TELE 1 yayın yönetmeni Merdan Yanardağ kirli bir algı operasyonuna imza attı. Merdan Yanardağ GENAR'ın bir anket yaptığını ve Kılıçdaroğlu'nun yüzde 53 çıktığını iddia etti. Yanardağ'a yanıt GENAR Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Aktaş'tan geldi. İhsan Aktaş, "Bugün Kiralık bir tv kanalı Pis bir yalan haber ortaya attı. Yargı önünde hesabını verirler. " ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 21 Mart 2023, 20:07 Güncelleme 21 Mart 2023, 20:48
GENAR’dan Merdan Yanardağ’a yalanlama! İhsan Aktaş patlattı

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partisi'nin anketler üzerinden giriştiği algı operasyonları medyadaki aktörler üzerinden de sürüyor!

CHP tarafından mangırlanan TELE 1'in Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ yapılmayan bir anket üzerinden hem algı yapmaya kalkıştı hem de GENAR araştırmayı hedef aldı.

MERDAN YANARDAĞ'DAN ANKET İDDİASI
Merdan Yanardağ, canlı yayında "Saray, Genar Araştırma'ya özel anket yaptırdı. Ankette Kılıçdaroğlu'na %53, Erdoğan'a %42, diğer adaylara %5 oy çıktı. Yalanlarlarsa belgeleriyle, araştırmanın kendisiyle ortaya koyarım." iddiasında bulundu.

İHSAN AKTAŞ'TAN MERDAN YANARDAĞ'A YALANLAMA: PİS BİR YALAN
Yanardağ'a yanı GENAR araştırmanın tepesinden geldi. İhsan Aktaş, yargı önünde hesap vereceklerini belirterek ''Bugün Kiralık bir tv kanalı Pis bir yalan haber ortaya attı. Yargı önünde hesabını verirler. 25 yıllık kurumuz. Kamuoyuna açıkladığımız sonuçlar elimizde olan sonuçlardır. Yalan söylemek için dahi bize muhtaçlar.'' diye tepki gösterdi.

ANKET SONUÇLARI NE DİYOR?
İhsan Aktaş, yaptırdıkları anketin sonucunu da paylaştı.

Ankete göre, Cumhurbaşkanı Seçimi'nde Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın oy oranı yüzde 52.3, Kılıçdaroğlu'nun oy oranı ise yüzde 47.7 görülüyor.

İNCE'DEN MERDAN YANARDAĞ'I ÖZETLEMİŞTİ: SEN MANGIRSIN MANGIR
Muharrem İnce daha önce Merdan Yanardağ ile yaşadığı bir tartışma sonrası Merdan Yanardağ'ın CHP ve İP tarafından fonlandığını söylemişti.

Bir videoda elinde 200 lira bulunan İnce, "Bu zat kendine 'gazeteci' diyor. Demiş ki, İnce'yi sistem buruşturup attı. Yenilen bir adam bir miktar buruşur, bu doğru. Bakın bu 200 lira. Bu 2018'deki İnce, buruşturun yine İnce. Değerine bakıyorum yine 200 lira. Hafif bir ütüyle düzelir. Buruştuk diyelim milletimiz bizi ütüler yine düzeliriz. Yanardağ sen mangırsın mangır, ütü de tutmazsın" ifadelerini kullanmıştı.