Muharrem İnce 'ince' doğradı! Merdan Yanardağ'ı bombaladı: Şerefin varsa CHP ve İYİ Parti'den aldığın paraları açıkla, tetikçiliği bırak

Özgür basın naraları atıp mangalda kül bırakmayan, kalemlerinin yönünü ise aldıkları fona doğru çeviren fondaş medyanın ipliği pazara çıktı. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bazı kanalların düzenli olarak CHP ve İYİ Parti'den maaş aldığını açıkladı. İnce'nin hedefinde kirli haberler ve kara propagandada başı çeken TELE 1'in Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ da vardı. Yanardağ'ın CHP ve İYİ Parti'den para aldığını söyleyen Muharrem İnce, "Ben şerefimin üzerine yemin ederim ki her ay CHP ve İyi Parti'den para alıyorsun. Sende şeref varsa, yemin et bakalım almadığına!" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 11 Ağustos 2022, 00:12 Güncelleme 11 Ağustos 2022, 00:39
Muharrem İnce ’ince’ doğradı! Merdan Yanardağ’ı bombaladı: Şerefin varsa CHP ve İYİ Parti’den aldığın paraları açıkla, tetikçiliği bırak

İÇİNDEKİLER

Algı, kara propaganda, manipülasyon ve iftira dolu haberlerle toplumu yanlış yönlendiren fondaş medyanın ipliği bir bir pazara çıkıyor.



CHP'ye yakınlığıyla bilinen bu medya kuruluşları iş basın özgürlüğüne gelince mangalda kül bırakmazken, kalemlerinin yönünü ise aldıkları fona göre çeviriyorlar.



FONDAŞLARIN KUCAĞINA BOMBAYI BIRAKTI!
Eski CHP'li, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bazı kanalların düzenli olarak CHP ve İYİ Parti'den maaş aldığını açıklayarak fondaş medya aktörlerinin kucağına bombayı bıraktı.


HALK TV, TELE 1 KRT...
İnce, "Halk TV, Tele 1, KRT, CHP'den ve İYİ Parti'den her ay düzenli maaş alıyor. Miktarlarını bile söylerim. Son zamları bilmiyorum ama. Bir de haber yaptıkları zaman 'maaşı keseriz' diye tehdit ediyorlar, sonra bu ülkeye demokrasi getireceğiz diyorlar" dedi.

"BURUŞTURUP ATTILAR"
İnce'nin açıklamalarına yanıt veren Tele1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, "Sistem, Muharrem İnce'yi buruşturup attı" dedi.






İNCE'DEN MERDAN'A: YEMİN EDERİM Kİ CHP VE İP'DEN PARA ALIYORSUN
Gelişme üzerine bir video yayımlayan Muharrem İnce, Merdan Yanardağ'a oldukça sert ifadelerle yüklendi.

Videoda elinde 200 lira bulunan İnce, "Bu zat kendine 'gazeteci' diyor. Demiş ki, İnce'yi sistem buruşturup attı. Yenilen bir adam bir miktar buruşur, bu doğru. Bakın bu 200 lira. Bu 2018'deki İnce, buruşturun yine İnce. Değerine bakıyorum yine 200 lira. Hafif bir ütüyle düzelir. Buruştuk diyelim milletimiz bizi ütüler yine düzeliriz. Yanardağ sen mangırsın mangır, ütü de tutmazsın" ifadelerini kullandı.



"HER AY CHP VE İP'TEN PARA ALIYORSUN"
Sözlerinin devamında CHP ve İYİ Parti'den para aldığı iddiasını sürdüren İnce, "Ben şerefimin üzerine yemin ederim ki her ay CHP ve İYİ Parti'den para alıyorsun. Sende şeref varsa, yemin et bakalım almadığına ya da alıyorsan kaç para alıyorsun onu açıkla! Uyanık!" diyerek sözlerini noktaladı.