Başkan Erdoğan'dan terörle mücadelede çok net mesaj: Nerede bir terörist varsa orada olacağız

Başkan Erdoğan, terörle mücadelenin kesintisiz devam edeceğini söyledi: Nerede bir terörist varsa orada olacağız. Gabar'da, Cudi'de, Tendürek'te de olacağız...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Kasım 2022 Güncelleme 25 Kasım 2022, 06:58
Başkan Erdoğan’dan terörle mücadelede çok net mesaj: Nerede bir terörist varsa orada olacağız

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Öğretmenler Günü nedeniyle 81 ilden gelen öğretmenlerle bir araya geldi. Terörle mücadele konusunda önemli mesajlar verdi:
Vatanına ve milletine hayırlı nesiller yetiştirmek uğruna canlarını feda eden öğretmenlerimizin aziz hatıralarına sahip çıkmayı görev addediyoruz.
Sergiledikleri fedakârlıklarla milli eğitim tarihimize adlarını şanla, şerefle yazdıran 192 kahramanın hiçbirinin unutulmasına izin vermeyeceğiz.
Aynı şekilde öğretmenlerimizin canına kasteden alçaklara döktükleri her damla kanın hesabını misliyle sormaya devam edeceğiz.
Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyine düzenledikleri hava harekatları saldırıların planlandığı ve gerçekleştirildiği terör yuvalarını darmadağın ediyorlar.
Nerede bir terörist varsa bu milletin güvenlik teşkilatı; polisiyle, askeriyle, güvenlik güçleriyle orada olacak. Bunu bugün söylemiyoruz...
Gabar'da da olacağız, Cudi'de de olacağız, Tendürek'te de olacağız velhasıl nerede varsa orada olacağız...



66 BİN 679 BAŞÖĞRETMEN!
Başkan Erdoğan, "Uzman öğretmenlik sınavında 516 bin 974 öğretmenimiz uzman öğretmen olma hakkını kazandı. Başöğretmenlik sınavında 66 bin 679 öğretmenimiz başarılı oldu. Önümüzdeki dönemi inşallah 'Türkiye Yüzyılı' yaparak evlatlarımıza daha huzurlu bir ülke bırakacağız" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN