Sözleşmeli personele kadro! Bakan duyurdu: Son halini Başkan Erdoğan açıklayacak

Kamudaki sözleşmeli personelin kadroya geçiş sürecinde sona gelindi... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, sözleşmeli personel düzenlemesinin Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Pazartesi günü açıklanacağını duyurdu.

Giriş Tarihi 24 Kasım 2022, 19:54 Güncelleme 24 Kasım 2022, 20:48
Sözleşmeli personele kadro! Bakan duyurdu: Son halini Başkan Erdoğan açıklayacak

İÇİNDEKİLER

Milyonlarca çalışanın merakla beklediği sözleşmeli personel düzenlemesine dair yeni gelişmeler yaşanıyor.

GÖZLER KABİNEDE
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, sözleşmeli personel düzenlemesine ilişkin yaptığı açıklamada, "Düzenlemeyi Cumhurbaşkanımız pazartesi günü açıklayacak" ifadelerine yer verdi ve Kabine Toplantısı'nı işaret etti.


EYT'DE SONA GELİNDİ
Diğer yandan Bakan Bilgin tarafından yürütülen Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili de flaş bir açıklama geldi.

Başkan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı devam ederken, Parti Sözcüsü Ömer Çelik, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Çelik, EYT'de çalışmanın tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.



Çelik, "Sayın Cumhurbaşkanımıza son hali yakın zamanda, çok kısa zamanda sunulduğunda zaten karar verilmiş olacak. Son aşamaya geldiğini söyleyebilirim. O son aşamayı geçtikten sonra ancak Meclis takvimi ile ilgili size bilgi verebilirim ama o zaten acil gündemlerden bir tanesi ve hemen hemen tamamlanmak üzere." dedi.

Bugünkü toplantıda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in bir sunumu olmadığını, bölgesel, küresel gelişmelerin ve terörle mücadele konusundaki operasyonların değerlendirildiğini ifade eden Çelik, bu iki konu üzerinden MKYK gündeminin oluştuğunu kaydetti.



TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN