Hainler panikte! Pençe Kılıç Harekatı ile 184 alçak öldürüldü

Pençe-Kılıç ile hezimete uğrayan PKK/YPG’li hainler, Karkamış’ı füze ve roketle hedef aldı. Bir öğretmen, bir çocuk şehit oldu, 19 kişi yaralandı. Mehmetçik, teröristlere karadan ve havadan bomba yağdırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Kasım 2022 Güncelleme 22 Kasım 2022, 06:59
Hainler panikte! Pençe Kılıç Harekatı ile 184 alçak öldürüldü

İÇİNDEKİLER

Türk Silahlı Kuvvetleri, Kuzey Irak ve Suriye'deki terör yuvalarına karşı Pençe- Kılıç Harekatı başlattı. PKK/ KCK-PYD/YPG terör örgütüne ait hedefler havadan bomba yağdı. Köşe sıkışan teröristler, Gaziantep Karkamış'a füze ve roketlerle saldırdı.



Ayn El Arap bölgesindeki PKK/ YPG'li teröristler tarafından düzenlenen saldırıda bir okul da isabet aldı.



O sırada derste olan öğretmen Ayşenur Alkan ile birlikte Hasan Karataş adlı çocuk şehit olurken, 19 kişi de yaralandı.



Yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu açıklandı. Bu hain saldırılar sonrası savaş uçakları yeniden havalandı. Karkamış'ın karşısındaki Zor Mağar bölgesi karadan ve havadan bombalandı. Bu arada Milli Savunma Bakanı Akar, "Pençe-Kılıç Harekatı'nın başlangıcından bugüne kadar kara ateş destek vasıtaları ve uçaklar tarafından 184 terörist etkisiz hale getirildi" dedi.



Karkamış'ta hain saldırı sonrası isabet alan Nigar Tiryakioğlu Anadolu Lisesi ile Kocatepe İlkokulu'nda büyük hasar meydana geldi. İlçede eğitime 1 hafta süreyle ara verildi. Bölge halkı, ev ve iş yerlerinin önünden cam kırıklarını ve şarapnel parçalarını temizledi.

ERDOĞAN'DAN YENİ TALİMATLAR
Başkan Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Akar'dan Pençe- Kılıç Harekatı ile ilgili bilgi aldı. Yeni talimatlar vererek Mehmetçiğe başarı dileklerini iletti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN