HDPKK ve İYİ Parti canlı yayından birbirine girdi: Sizden rahatsızız ama bağrımıza taş basıyoruz

PKK'nın siyasi uzantısı HDPKK vekili Garo Paylan ve İYİ Partili Turhan Çömez canlı yayında birbirine girdi. İYİ Parti'nin HDP'nin tutumundan ve söylemlerinden rahatsız olduğunu belirten Çömez'e Garo Paylan, "Bilmukabele Turhan Bey, biz de sizden rahatsızız ama Erdoğan'ı yenmek için buna mecburuz" diyerek karşılık verdi.

Giriş Tarihi 11 Kasım 2022, 01:08 Güncelleme 17 Aralık 2022, 21:43
HDPKK ve İYİ Parti canlı yayından birbirine girdi: Sizden rahatsızız ama bağrımıza taş basıyoruz

İÇİNDEKİLER

HDP vekili Garo Paylan, CHP tarafından fonlanan Tele1'in canlı yayınına konuk oldu. Burada AK Parti'nin Anayasa teklifi üzerinden tüm siyasi partilere yaptığı ziyareti değerlendiren Paylan, ziyaretin son derece normal olduğunu söyledi.



HDP İLE İYİ PARTİ ARASINDA CANLI YAYINDA SERT TARTIŞMA
İYİ Parti'nin konu üzerinden siyaset devşirmesine tepki gösteren Paylan, "Bizden çıktıktan 50 metre sonra da size ziyarete geldiler. Biz aynı koridorda grupları olan partileriz" diye konuştu.



KARŞILIKLI "BİZ SİZDEN RAHATSIZIZ" AÇIKLAMALARI
Programın bir diğer konuğu İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, HDP'li siyasetçilerin Meral Akşener'i hedef alan "faili meçhul" açıklamalarını hatırlatması üzerine tartışma büyüdü.



HDP'nin tutumundan ve söylemlerinden rahatsız olduklarını söyleyen Çömez; Paylan'ın, "Bilmukabele Turhan Bey, biz de sizden rahatsızız" tepkisiyle karşılaştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN