Çifte skandal! Yunanistan'dan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'le röportaj! Türkiye'yi hedef alıp Yunanistan'ı övdü

Ege'de gerilimi tırmandıran ve asılsız iddialarla Türkiye'yi hedef alan Yunanistan medyası FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'le röportaj yaparak bir skandala imza attı. 15 Temmuz'da ülkeyi işgale kalkışan Fetullahçı Terör Örgütü'nün elebaşı Fetullah Gülen de hainliklerine bir yenisini ekleyerek Türkiye'yi hedef aldı ve Yunanistan'ı övdü. İşte o skandalın ayrıntıları...

Giriş Tarihi 28 Eylül 2022, 10:16 Güncelleme 28 Eylül 2022, 18:01
Çifte skandal! Yunanistan’dan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’le röportaj! Türkiye’yi hedef alıp Yunanistan’ı övdü

İÇİNDEKİLER

15 Temmuz'da ülkeyi işgale kalkışan Fetullahçı Terör Örgütü'nün elebaşı Fetullah Gülen yine bir hainliğe imza attı.

FETÖ ELEBAŞI FETULLAH GÜLEN TÜRKİYE'Yİ HEDEF ALIP YUNANİSTAN'I ÖVDÜ
Ege'de ve Doğu Akdeniz'de provokasyonun dozunu artıran ve ABD'nin üssü haline dönen Yunanistan'ı öven FETÖ elebaşı Fetullah Gülen rezil ifadelerle Türkiye'yi hedef aldı.

Yunan medyasından Alpha TV'ye konuşan elebaşı Gülen, şu skandal ifadeleri kullandı;

"Bizimkiler sarhoş gibi davranıyorlar. Yunan adalarını işgal gibi anlamsız şeyler söylüyorlar. Yunanistan, dünyadaki kültürlerin gelişime dayanak olmuştur. Yunanistan, birçok insana kucak açan küçük bir ülke. Bu önemli ve herkes tarafından takdir edilmeli. Bazıları atmosferi bozmak ve suyu bulandırmak için çok çalışıyor."

RÖPORTAJIN ZAMANLAMASI MANİDAR
Yunanistan'ın FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'e mikrofon uzatmasının zamanlaması da oldukça dikkat çekici... Gayri askeri statüde olması gereken 12 ada arasındaki Midilli ve Sisam'a zırhlı araç sevkiyatı yaparken yakalanan Atina sessizliğe bürünmüştü. Uluslararası hukuku hiçe sayan adımları ile gündeme gelen Atina daha önce de pek çok kez yaptığı gibi Türkiye karşıtlarına ve teröristlere yine tam destek vererek gerilimi tırmandırmayı seçti.

YUNANİSTAN FETÖ'CÜLERE KUCAK AÇIYOR
15 Temmuz 2016'dan bu yana çoğu FETÖ üyesi yaklaşık 20 bin kişi, Ege Adaları veya Meriç Nehri üzerinden Yunanistan'a geçiş yaptı. Bir kısmı buradan Avrupa'nın diğer ülkelerine geçerken, yaklaşık 9 bini ise Yunanistan'da siyasi sığınma talebinde bulundu.

FETÖ'NÜN ÇOCUĞU KANTER DE ATİNA'YI SAVUNMUŞTU!
Geçtimiz günlerde de FETÖ'cü Enes Kanter'de bir skandala imza atmıştı.

Yine Alpha TV'ye konuşan FETÖ'cü Kanter, Başkan Erdoğan'ın Yunanistan için söylediği sözlerin "kabul edilemez" olduğunu söylemiş ve 'Yunanistan mültecileri çok sıcak karşıladığını' iddia etmişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN