FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in iyice şaftı kaydı! Gebermesin diye sürekli hastaneye taşıyorlar

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in sağlık durumu gün geçtikçe kötüleşiyor. FETÖ destekçileri ise gebermesin diye sürekli hastaneye taşıyor. Teröristbaşı ile ilgili bilgilerin aktarıldığı FETÖ'cü bir sayfa Gülen'in sağlık durumuyla ilgili son bilgileri aktardı. Aktarılana göre teröristbaşının hastanede olduğu paylaşıldı.

Giriş Tarihi 10 Temmuz 2022, 19:24 Güncelleme 10 Temmuz 2022, 19:30
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in iyice şaftı kaydı! Gebermesin diye sürekli hastaneye taşıyorlar

İÇİNDEKİLER

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in sağlık durumu gün geçtikçe kötüleşiyor.

FETÖ destekçileri ise gebermesin diye sürekli hastaneye taşıyor. Teröristbaşı ile ilgili bilgilerin aktarıldığı FETÖ'cü bir sayfa Gülen'in sağlık durumuyla ilgili son bilgileri aktardı.

GEBERMESİN DİYE HASTANEYE TAŞIDILAR
Teröristbaşı ile ilgili bilgiler aktaran Herkul_Nagme isimli Twitter hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Gurbette bir bayram daha idrak edemiyoruz. Muhterem Hocamızın genel sağlık durumu iyi olmakla birlikte rutin kontroller ve sağlık değerlerinin gözlenmesi maksadıyla bir süre hastanede olması doktorların talebi ile uygun görüldü. Cenab-ı Hak'tan Muhterem hocamıza sıhhat ve afiyet lütfetmesini niyaz ediyoruz."

GEBERİRSE YERİNE KİM GEÇECEK?
Vasiyete göre Gülen Cevdet Türkyolu'nu varis kılmıştı. Mustafa Özcan'dan rahatsız olan teröristbaşı Gülen kendisi yerine onun geçmesini istemiyordu.

MUSTAFA ÖZCAN CIA İLE MASAYA OTURDU
Örgütün Avrupa-Asya-Afrika hücrelerini kontrol altında tutan Mustafa Özcan, örgütün ABD kanadını kontrol altında tutmak için bir süredir okyanus ötesinde bulunuyordu. Örgütün ABD kanadını kontrol altına alamayan Özcan, CIA ile masaya oturdu.

Öte yandan FETÖ ile ilgili daha önce de paylaşımlar yapan avukat Burak Bekiroğlu, elebaşı Gülen'in şeker komasına girdiğini ve kaldığı kampın yağmalanmaya başladığını bildirdi.

YAĞMA BAŞLADI
Bekiroğlu, yaptığı paylaşımda, "Dün Gülen'le ilgili yapılan haberin teyidini kampın içinden gelen bilgiler doğruluyor. Buna göre; F.Gülen çok ciddi bir şeker komasına girmiş,inme gelmiş..Tepkisiz yatıyormuş.Sabah namazından sonra odasında komaya girmiş. Türkiye saatiyle öğlen 14:00 gibi ...Mollalar ellerini dizlerine vurarak ağlıyorlarmış... doktorlar her şeye hazırlıklı olalım demişler... yalnız işin garip tarafı kampta kalanlar…kampta değerli ne kadar eşya varsa yağmalama ya başlamışlar… Kesin bilgi" ifadelerini kullandı.