Başkan Recep Tayyip Erdoğan paylaştı: Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin tanıtım videosu

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, resmi sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Atatürk Havalimanı'na yapılması planlanan millet bahçesinin tanıtım videosunu paylaştı.

Giriş Tarihi 18 Mayıs 2022, 19:11 Güncelleme 18 Mayıs 2022, 19:20
Başkan Recep Tayyip Erdoğan paylaştı: Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nin tanıtım videosu

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından Atatürk Havalimanına yapılması planlanan millet bahçesiyle ilgili paylaşımda bulundu.



Erdoğan, millet bahçesinin görsellerinin yer aldığı tanıtım videosunu, "Atatürk Havalimanı millet bahçesinin tamamlandığında nasıl olacağına kısaca bir göz atalım" notuyla paylaştı.


İşte Başkan Erdoğan'ın o paylaşımı;



"İSTANBUL'UN FETHİNİ ATATÜRK HAVALİMANI'NDAN KUTLAYACAĞIZ"
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'na millet bahçesi yapılmasıyla ilgili, 29 Mayıs İstanbul'un fethini Atatürk Havalimanı'nda kutlayacağız, ilk ağacı da dikeceğiz. Biz eserlerimizle mührümüzü vurmayı sürdüreceğiz" dedi.



Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü;

"MİLLET BAHÇESİ'NE ÇEVRECİLİK DİYE KARŞI ÇIKMALARI TAM BİR GARABETTİR"
Dünyanın ilk 3 havalimanından bir tanesi olan Atatürk Havalimanı'nın bir pisti faaliyettedir. Konumu, kapasitesi, alt yapısı bu eseri itibarsızlaştırma çabaları beyhudedir. Atatürk Havalimanı'na yapacağımız Millet Bahçesi'ne çevrecilik diye karşı çıkmaları tam bir garabettir. Bu hizmete itiraz edenin bırakın çevreciliğini, siyasetçiliğini, insanlığından şüphe etmek lazım. Ülkemizin gururu olacak Millet Bahçesi'ni bir de yabancılara satılacak iddiasıyla milleti galeyana getirmeye çalışıyor.