Ekrem İmamoğlu'ndan 'adaylık' sorusuna dikkat çeken yanıt! Kendini mi işaret etti?

Millet İttifakı'nda adaylık konusu bilmeceye dönüştü. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ittifak içerisinde kendisine destek bulamazken, belediye başkanları olan Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş yeniden atağa geçti. Gençlerle bir buluşma organize edip gençleri dinleyen İmamoğlu'nun adaylık sorusuna "gençlerini dinleyen, çocukları dinleyenleri desteklemeniz lazım" şeklinde yanıt vermesi "Kendisini işaret ediyor" yorumlarına neden oldu.

Giriş Tarihi 11 Nisan 2022, 11:56 Güncelleme 11 Nisan 2022, 11:56
Ekrem İmamoğlu’ndan ’adaylık’ sorusuna dikkat çeken yanıt! Kendini mi işaret etti?

İÇİNDEKİLER

Kılıçdaroğlu'nun 2023 adaylığı için en büyük rakibi olan CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün akşam gençlerle buluştu. İmamoğlu cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda dikkat çeken bir açıklama yaptı.

KENDİNİ İŞARET ETTİ!
CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gençlerle buluştuğu gün 2023 için adaylık sorusuna "gençleri dinleyen bir ismi destekleyin" vurgusu dikkatlerden kaçmadı.



İmamoğlu, adaylık sorusunu şu şekilde yanıtladı: "Bu şehrin, bu ülkenin sorunlarına çözüm bulan, gençlerini dinleyen, çocukları dinleyen, onların geleceklerine sağlıklı projeleri ekonomide, eğitimde, sanayide, üretimde, teknolojide, tarımda, aklınıza gelecek her hususta bir süreç tanımıyla ortaya koyan, aynı zamanda 'Ben çalışırsam, hakkımı alırım' adalet duygusunu ön planda tutan, adamcılık, kayırmacılık, tanıdık vesaire vesaire kavramlar üzerinden değil, herkese eşit bir sistem sunan anlayışa mutlaka destek olmalısınız.

"DAHA ÇOK KONUŞACAĞIZ"
Tabii bunları zaman içerisinde, siyaset süreci olgunlaştığında, seçim takvimi geliştiğinde daha çok konuşacağız, daha çok dertleşeceğiz. Biz de anlatacağız, siz de bizleri dinleyeceksiniz. Başkalarını da dinleyeceksiniz. Ama en doğru kararı verme konusunda ve aktif rol alma konusunda, en fazla gençlerin bu mücadelenin içinde olması gerektiğini düşünüyorum. "



İmamoğlu'nun adeta kendini işaret eder nitelikteki bu sözleri adaylık sinyali olarak yorumlandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN