Başkan Erdoğan'dan 6 benzemezin toplantısına sert tepki: Kılıçdaroğlu şimdi unutulduklarını anlamasınlar diye HDP'yi ziyarete de gidersin

Başkan Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuştu. Erdoğan, 6 benzemezin toplantısına tepki göstererek, “Bizim yuvarlak masalarda falan işimiz yok. Neler konuşuyorsunuz hepsi ortada. O masan bir şey çıkmaz. Unutkanlığınıza geldi herhalde HDP'yi niye almadınız ya onu da yanınıza alın” dedi. Öte yandan Kılıçdaroğlu’nun ikili oynadığını ima eden Erdoğan, “Herhalde şimdi de ziyarete gidersin. Ziyarete git ki unutulduklarını anlamasınlar” ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 17 Şubat 2022, 14:54 Güncelleme 17 Şubat 2022, 15:20
Başkan Erdoğan’dan 6 benzemezin toplantısına sert tepki: Kılıçdaroğlu şimdi unutulduklarını anlamasınlar diye HDP’yi ziyarete de gidersin

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, 6 benzemezin toplantısına tepki göstererek, "Bizim yuvarlak masalarda falan işimiz yok. Neler konuşuyorsunuz hepsi ortada. O masan bir şey çıkmaz. Unutkanlığınıza geldi herhalde HDP'yi niye almadınız ya onu da yanınıza alın" dedi.

Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun ikili oynadığını ima eden Erdoğan, "Herhalde şimdi de ziyarete gidersin. Ziyarete git ki unutulduklarını anlamasınlar" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde:

10 KEZ KARŞI KARŞIYA GELDİK, KILIÇDAROĞLU'NU SANDIĞA GÖMDÜK
Son günlerde Kılıçdaroğlu sık sık meydan okuyor, 'Karşıma çık' diye yeri göğü inletiyor. Halbuki biz sandıkta Kılıçdaroğlu'nun karşısına çok çıktık.

Biz Kılıçdaroğlu ile dolaylı ya da doğrudan olarak olarak 10 kez karşı karşıya geldik, 10'unda da kendisini sandığa gömdük. Bay Kemal, senin kıratın buna yetmez. Biz sana oturduğun koltukta meşruiyet sağlamayız. Bizim işimiz var.

BİZİM YUVARLAK MASALARDA İŞİMİZ YOK
Bizim yuvarlak masalarda falan işimiz yok. Neler konuşuyorsunuz hepsi ortada. O masan bir şey çıkmaz. Unutkanlığınıza geldi herhalde HDP'yi niye almadınız ya onu da yanınıza alın. Herhalde şimdi de ziyarete gidersin. Ziyarete git ki unutulduklarını anlamasınlar. Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin başına getirilmesi, orada tutulması henüz kendisine verilen misyonu tamamlamadığının işaretidir.