Kemal Kılıçdaroğlu'nun fakir edebiyatı çark etti! Geceliği 100 bin liralık lüks otelin süitinde yalanlarını sıraladı

Kılıçdaroğlu, evinin mutfağından, oturma odasından ve kitaplığın yanından yaptığı açıklamalara son verdi. Lüks otelin süitine geçti. Geceliği 100 bin liralık odada yeni yalan yanlış iddialarını dile getirdi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Şubat 2022 Güncelleme 01 Şubat 2022, 07:02
Kemal Kılıçdaroğlu’nun fakir edebiyatı çark etti! Geceliği 100 bin liralık lüks otelin süitinde yalanlarını sıraladı

İÇİNDEKİLER

CHP, son günlerde ilginç mekanlarla gündeme geldi. Önce İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyete balıkçısı Kahraman'da İngiliz Büyükelçi ile 48 bin liralık balık yedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, evinin mutfağından lüks otelin geceliği 100 bin lira süit dairesine terfi etti. Boğaz manzaralı otelde çektiği görüntüleri, servis etti. Görüntüler CHP Gençlik Kolları'nın resmi hesabı tarafından ifşa edilirken, sürekli israf vurgusu yapan Kılıçdaroğlu'na vatandaşlar büyük tepki gösterdi. "100 bin liralık odada fakir edebiyatı yapıyor. Bu değirmenin suyu nereden geliyor acaba" demeden edemedi.



GENÇLİK KUMPASI MI!
Kılıçdaroğlu'na bir darbe de kendi partisinden geldi. Çok sayıda CHP'li, "Bu nasıl gençlik kolları? Bu fotoğrafı yayınlamaktaki amaç nedir? Akıl tutulması mı?", "CHP İstanbul teşkilatı Kılıçdaroğlu'na bu fotoğrafla kumpas mı kurdu?", "Bu resmi CHP Gençlik Kolları MOBESE'den mi almış", "Boğaz manzaralı odadan "Saray" eleştirisi..." şeklinde tepki gösterdi.

Hilton İstanbul Bosphorus'un 210 metrekarelik Presidential Süiti'nin sunduğu imkanlar saymakla bitmiyor: Boğaz manzarası, jetli küvet, tam donanımlı mutfak, ayrı oturma odası, yemek odası ve daha neler neler!



10 EKİM 2021 Ankara'daki evi



30 OCAK 2022 Hilton Oteli



KILIÇ YARASI
Otel odasını ifşa eden Gençlik Kolları, Kılıçdaroğlu'nun mütevazılık algısını yerle bir etti. İmamoğlu'nun fotoğraflarının da Kılıçdaroğlu'nun ekibince servis edildiği iddiaları partideki çatlağı gözler önüne serdi.



YILMAZ SAVUNUCU BİLE İSYAN ETTİ
Gazeteci Yılmaz Özdil, CHP ve CHP'ye oy verenlere seslendi: Tele1 seyrederseniz, Cummhuriyet okursanız CHP ilk seçimde yüzde 90'la kazanır. Bu sadece hayal... Adam ezer geçer.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN