Fondaş Mine Kırıkkanat, CHP'li Ekrem İmamoğlu'nu bataklıktan kurtarmak isterken fena patladı! İBB'ye ait çıktı...

Fondaş medyanın azılı ismi Mine Kırıkkanat, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğunda olan buzlu kaldırımı paylaşarak suçu AK Parti'ye atmak istedi. Ekrem İmamoğlu'nun kar skandalını perdelemek isteyen Kırıkkanat'ı Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız fena bozdu.

Giriş Tarihi 27 Ocak 2022, 16:50 Güncelleme 27 Ocak 2022, 16:55
Fondaş Mine Kırıkkanat, CHP’li Ekrem İmamoğlu’nu bataklıktan kurtarmak isterken fena patladı! İBB’ye ait çıktı...

İÇİNDEKİLER

CHP'li İBB'nin kar yağışı öncesi ve sonrasında vasat altı kalması yüzünden İstanbullunun yaşadığı çile gündemin en çok eleştirilen olayı oldu.

Muhalif görünümlü fondaş gazetecilerin İBB'yi ve Ekrem İmamoğlu'n aklama adına yaptığı kara propagandalar bu kez işe yaramadı.

FONDAŞ HER ZAMANKİ GİBİ SUÇU AK PARTİ'YE ATTI

İBB'ye tepkiler sonrası,CHP'ye yakınlığı ile tanınan gazeteci Mine Kırıkkanat'ın AK Partili belediyelere misilleme yapmak için paylaşımı da dalga konusu oldu.

Kırıkkanat, sosyal medya hesabından Çağlayan Adliyesi'ne giderken yoldaki buzlu kaldırımı çekip "İnsanlar düşüp kafalarını kırsınlar diye özen gösteren AK Parti'li Beyoğlu Belediyesi'ne şükranlarımı sunarım. 4 gündür kaldırımdaki karı bile temizlemekten acizler…" ifadeleriyle kinayeli bir paylaşım yaptı.

BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI MİNE KIRIKKANAT'I DÜZELTTİ!

Kırıkkanat'ın paylaşımı sonrası Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "Sayın Ekrem İmamoğlu ve İBB; Mine Hanım'a yardımcı olur musunuz? Bizi zorla çıkardığınız alanlarda yürüyemiyormuş" dedi.

"MESELE YETKİYLE DEĞİL GÖNÜLLE ÇÖZÜLÜYOR"

Yıldız daha sonra bir paylaşımda daha bulunarak, "Biz yine de kıyamadık hemşerilerimize Mine Hanım. Çalışma arkadaşlarımız İBB sorumluluğundaki alanı temizliyor. Her zaman yaptığımız gibi; mesele yetkiyle değil gönülle çözülüyor" dedi.

KIRIKKANAT ÇARK ETTİ: GEREĞİNİ YAP İBB!

Söz konusu kaldırımın İBB sorumluluğunda olduğunu öğrenen Mine Kırıkkanat, çark ederek yeni bir paylaşımda bulundu.

İşte Kırıkkanat'ın o paylaşımı:

"Teşekkürler Başkan Haydar Ali Yıldız. Ben nazik şoför sayesinde düşmekten kurtuldum. Sorumluluk sizdeymiş, başkası düşmesin, gereğini yapın İstanbul Büyükşehir Belediyesi!"

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN