10 seçim kaybeden Kılıçdaroğlu'ndan komik açıklama: İktidara geldiğimizde...

Başkan Erdoğan karşısında girdiği bütün seçimleri kaybeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 'Yenilen pehlivan güreşe doymaz' misali açıklamalarda bulundu. Parti içinde hiçbir başarısı olmayan Kılıçdaroğlu sanatçılara seslendi. "İnşallah bir kusur etmemişizdir" diyen Kılıçdaroğlu, "İktidara geldiğimizde yanlış bir adım atmayalım" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 08 Ekim 2021, 14:21 Güncelleme 08 Ekim 2021, 14:22
10 seçim kaybeden Kılıçdaroğlu’ndan komik açıklama: İktidara geldiğimizde...

İÇİNDEKİLER

Girdiği 10 seçimde Başkan Erdoğan karşısında hezimete uğrayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu, komik açıklamalarına devam ediyor.

HEZİMETLERİN BAŞKANI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye Kültür Stratejisi Forumu'nda konuştu. Kılıçdaroğlu, "İktidara geldiğimizde ki inşallah geleceğiz. O zaman sağlıklı bir sanat ve kültür politikası oluşturmak zorundayız. Sanatın ve kültürün olmadığı bir ülke çöldür" dedi.

BOŞ VAATLERDE BULUNDU

Kılıçdaroğlu ayrıca, "O nedenle geliyor gelmekte olan diyoruz. Geleceğiz, beraber geleceğiz. Birlikte geleceğiz. Türkiye'yi sanat ve kültür açısından çölleşen bir Türkiye'yi, çölün içindeki güzel bir vaha haline getirmek istiyoruz.

Herkesin yeşillikler altına uzanıp suyunu içtiği, gökyüzüne baktığı zaman sonsuzluğu keşfettiği, Merak duygusunu büyüttüğümüz bir kültür, sanat dünyası inşa etmek istiyoruz. Elbette biz bunun siyaseten felsefesini yapacağız. Sizler yol gösterdiğinizde biz de onun gereğini yapacağız. İnşallah bir kusur etmemişizdir. Hatalı bir şey söylememişizdir." şeklinde konuştu.

SSK'YI BATIRMIŞTI

Kemal Kılıçdaroğlu, bundan tam 11 yıl önce bir kaset skandalıyla kendisini CHP Genel Başkanlığı koltuğunda buldu. Eski bir bürokrat olan ve SSK'da yaptığı skandallarla vatandaşların hafızalarında kötü anılara sahip olan Kılıçdaroğlu o gün bugündür CHP'deki koltuğunu koruyor.

10 SEÇİM KAYBETTİ
Bu zamana kadar Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi öncesinde AK Parti ve Erdoğan'a karşı girdiği tüm seçimleri kaybeden Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayı olarak da Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına çıkamamıştı.

Söylemleri ve sosyal medyadaki PR'la 2023'teki seçimler için adaylığa hazırlanan hazırlanan Kılıçdaroğlu adaylığını ne zaman açıklayacak ittifak ortağı Meral Akşener buna ne tepki verecek merak konusu.