SON DAKİKA: Başkan Recep Tayyip Erdoğan Eyüpsultan Camii'nde kıldığı cuma namazı sonrası vatandaşlarla sohbet etti

Son dakika haberleri... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Eyüpsultan Camii’nde kıldı. Erdoğan, burada vatandaşlarla selamlaşıp, sohbet etti. Erdoğan, Eyüp Sultan Camisi'nde kıldığı cuma namazının ardından yazar Şule Yüksel Şenler, gazeteci yazar Ahmet Kekeç ile İstanbul İlim ve Kültür Vakfı Başkanı Mehmet Fırıncı'nın kabirlerine ziyarette bulundu. Başkan Erdoğan, ardından Üsküdar’daki Cumhurbaşkanlığı Vahdettin Köşkü’ne geçti.

Giriş Tarihi 08 Ekim 2021, 14:14 Güncelleme 08 Ekim 2021, 15:38
SON DAKİKA: Başkan Recep Tayyip Erdoğan Eyüpsultan Camii’nde kıldığı cuma namazı sonrası vatandaşlarla sohbet etti

İÇİNDEKİLER

12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası'nın kapanışına katılan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, ardından cuma namazı için Eyüp Sultan Camii'ne geldi.


Başkan Erdoğan'a Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de eşlik etti. Başkan Erdoğan, cami girişinde vatandaşlarla selamlaştı.




Cuma namazını kılan Başkan Erdoğan, ardından camiden ayrıldı. Vatandaşlar cami çıkışında Başkan Erdoğan'a yoğun ilgi gösterdi.



KABİR ZİYARETLERİNDE BULUNDU
Başkan Erdoğan, Eyüp Sultan Camisi'nde kıldığı cuma namazının ardından yazar Şule Yüksel Şenler, gazeteci yazar Ahmet Kekeç ile İstanbul İlim ve Kültür Vakfı Başkanı Mehmet Fırıncı'nın kabirlerine ziyarette bulundu.

Burada dua eden Erdoğan, daha sonra Vahdettin Köşkü'ne geçti.





TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN