SON DAKİKA: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sabah saatlerinde iktidara geldiklerinde yapacaklarını paylaştı

Son dakika haberi: Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti karşısında girdiği her seçimi kaybeden ancak buna rağmen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığı'nı bırakmayan Kemal Kılıçdaroğlu, sabah saatlerinde "iktidarımızın ilk haftasında yapacaklarımız" başlığıyla 8 maddelik vaatler listesi paylaştı. 15 seçim kaybeden Kılıçdaroğlu'nun bu kesin dili ve daha önceki Twitter paylaşımlarından farklı olan tasarım ise dikkat çekti.

Giriş Tarihi 03 Mart 2021, 11:24 Güncelleme 03 Mart 2021, 11:42
SON DAKİKA: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sabah saatlerinde iktidara geldiklerinde yapacaklarını paylaştı

İÇİNDEKİLER

Siyasi parti liderleri son yıllarda sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanıyor. Muhalefet liderleri vermek istedikleri mesajları bu platformlar tarafından sık sık paylaşıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesaplarından da yaptığı konuşmaların canlı yayınları haricinde ara ara kamuoyuna vermek istediği mesajlar paylaşılıyor.

SABAH SAATLERİNDE PAYLAŞTI
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı bu sabah saatlerinde Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Görsel olarak paylaşılan mesaja iliştirilen not ise "iktidarımızın ilk haftasında yapacaklarımız" oldu.

15 SEÇİM KAYBETMESİNE RAĞMEN DİKKAT ÇEKEN "İKTİDAR" VURGUSU
CHP Genel Başkanlığı koltuğunda oturduğu süre boyunca Kemal Kılıçdaroğlu, Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti karşısında 15 seçim kaybetti. Kılıçdaroğlu tüm bu başarısız sonuçlara rağmen koltuğunu bırakmadı. Bunun sonucunda ise parti içinde bölünmeler zirve yaptı.

Olumsuz sonuçlar ortadayken Kılıçdaroğlu'nun hala iktidardan bahsetmesi ve kesin bir dille "ilk hafta" vurgusu yaparak vaatlerde bulunması ise neye güvenerek bu paylaşımı yaptığı sorusunu akıllara getirdi.

TASARIM DEĞİŞTİ
Kemal Kılıçdaroğlu'nun paylaşımında dikkat çeken bir diğer nokta ise kullanılan görseldeki tasarım dilinin değişmesi oldu. Daha önceki görsellerde açık zemin üzerine mavi tonlarında yazılar yer alıyordu. Kılıçdaroğlu'nun ismi ise klasik fontlarla yazının sağ altında bulunuyordu.

Son paylaşımda ise görselin en tepesinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafı yer aldı. Yazının sonunda da kendi ismini ön plana çıkaran bir şekilde kullanılan fontla Kılıçdaroğlu'nun adı kendine yer buldu.

PAYLAŞIMIN ALTINA YORUM BOMBARDIMANI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaorğlu'nun bu paylaşımı sosyal medyada olay oldu

Birçok kullanıcı Kılıçdaroğlu'nun paylaşımının altına yorumunu yazdı.

Yorumlarda CHP'deki taciz ve tecavüz olaylarına dikkat çekildi.

Kimi kullanıcılar ise Kemal Kılıçaroğlu'nun paylaşımını tiye aldı.

Paylaşımlarda mizah öğeleri de yok değil.

.