Soğan tiyatrosu ifşa olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e bir tepki de AK Partili isimden: O devirler bitti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Adana ziyaretindeki soğan tiyatrosuna bir tepki de AK Parti MKYK üyesi Lütfiye Selva Çam'dan geldi. Çam, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Eskinin soğan/patates fiyatlarıyla çiftçilik/esnaflık üzerinden "sağ siyaset tarzı" devri bitti" dedi.

Giriş Tarihi 22 Haziran 2021, 17:05 Güncelleme 22 Haziran 2021, 17:05
Soğan tiyatrosu ifşa olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e bir tepki de AK Partili isimden: O devirler bitti

İÇİNDEKİLER

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in geçtiğimiz hafta Adana ziyareti sırasında Mehmet Bülbül ismindeki şahıs para etmediği gerekçesiyle üç çuval soğanı Akşener'in önüne dökmüştü.

Medyaya yansıyan bu görüntülerin ardından Mehmet Bülbül dolduruşa geldiğini belirterek soğan üreticisi olmadığını itiraf etmişti.

Bülbül, "Pişmanım. İYİ Partililerin oyununa geldim. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Türk halkından özür diliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

"MİLLETİMİZİN VAKARLI DURUŞUNU KAMERALARLA BOZAMAZSINIZ!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in soğan tiyatrosuna bir tepki de AK Parti MKYK Üyesi Lütfiye Selva Çam'dan geldi.

Çam, sosyal medya platformu Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Milletimizin vakarlı duruşunu kameralarla bozamazsınız! Eskinin soğan/patates fiyatlarıyla çiftçilik/esnaflık üzerinden "sağ siyaset tarzı" devri bitti. Vatandaşımız siyasilerden daha bilinçli ve ferasetlidir. AK Parti ile rekabeti biraz daha kaliteli yöntemlerle yapmanız gerekiyor!" ifadelerini kulandı.