AK Parti'den İtalya Başbakanı Draghi'ye bir tepki daha: İkiyüzlülüğün zirvesi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İtalya Başbakanı Draghi'nin Başkan Erdoğan'a yönelik hadsiz ifadeleriyle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Draghi'ye çok sert sözlerle tepki gösteren Çelik, "Demokratik, vicdani ve ahlaki her sınavda eksi not alanların ortak özelliği Cumhurbaşkanımıza diktatör demek. Siyasi beceriksizliklerini ve ahlaki ikiyüzlülüklerini böyle örtmeye çalışıyorlar." ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 09 Nisan 2021, 10:37 Güncelleme 09 Nisan 2021, 10:52
AK Parti’den İtalya Başbakanı Draghi’ye bir tepki daha: İkiyüzlülüğün zirvesi

İÇİNDEKİLER

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İtalya Başbakanı Mario Draghi'nin Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik skandal sözlerine çok sert tepki gösterdi. Çelik açıklamalarında; "Cumhurbaşkanımıza utanmadan "diktatör" diyorlar. Sonra da "ama göçmenler konusunda Erdoğan'la işbirliği yapmalıyız" diye ekliyorlar. İkiyüzlülüğün zirvesi budur." ifadelerini kullandı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in açıklamaları şu şekilde;

İKİYÜZLÜLÜKLERİNİ BÖLYE ÖRTMEYE ÇALIŞIYORLAR
Demokratik, vicdani ve ahlaki her sınavda eksi not alanların ortak özelliği Cumhurbaşkanımıza diktatör demek. Siyasi beceriksizliklerini ve ahlaki ikiyüzlülüklerini böyle örtmeye çalışıyorlar.

"İKİYÜZLÜLÜĞÜN ZİRVESİ BUDUR"
Cumhurbaşkanımıza utanmadan "diktatör" diyorlar. Sonra da "ama göçmenler konusunda Erdoğan'la işbirliği yapmalıyız" diye ekliyorlar. İkiyüzlülüğün zirvesi budur.

"DEMOKRASİNİZİ ÖNCE AKDENİZ'İN SULARINDAN ÇIKARIN"
Göçmenlere diktatörce ve ahlaksızca davrananlar, hala demokrasi dersi vereceğini zannediyor. Avrupa'nın faşistlerine selam duranlar hala demokrasi adına herkesi yargılayacaklarını zannediyorlar. Demokrasinizi önce Akdeniz'in sularından çıkarın sonra konuşun!

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN