Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan İtalya'nın hadsiz Başbakanı Mario Draghi ülkesinde alay konusu oldu!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı küstahça hedef alarak 'diktatör' diyen İtalya Başbakanı Mario Draghi, ülkesinde alay konusu oldu. Draghi'nin kendini bilmez söylemlerine tepki gösteren İtalyan Twitter kullancıları, "Asıl biz hiç kimse tarafından seçilmiş olmayan hükümetlerimizden bahsedelim" ifadelerini kullandı. Bir sosyal medya kullancısı da Başkan Erdoğan'ın diktatör olarak tanımlanamayacağını belirterek "2002’den beri tüm seçimleri kazandı ve seçimlerin de demokratik ve adil olduğu kanıtlandı..." dedi.

Giriş Tarihi 09 Nisan 2021, 02:21 Güncelleme 09 Nisan 2021, 12:08
Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan İtalya’nın hadsiz Başbakanı Mario Draghi ülkesinde alay konusu oldu!

İÇİNDEKİLER

İtalya Başbakanı Mario Draghi, Avrupa Birliği'nin de 'protokole uygundu' dediği Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki sözde 'koltuk 'krizi' bahanesiyle Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı küstahça hedef aldı.

HADSİZCE 'DİKTATÖR' DEDİ
Başkan Erdoğan'a yönelik hadsizce 'diktatör' ifadesini kullanan Draghi, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Avrupa Komisyon Başkanı Ursula'ya davranışına katılmıyorum, Bu diktatörlere açık sözlü olmalıyız ama aynı zamanda ülkelerimizin çıkarları için işbirliği yapmalıyız." dedi.


İTALYA BÜYÜKELÇİSİ DIŞİŞLERİ'NE ÇAĞRILDI
Skandalın ardından İtalya'nın Ankara Büyükelçisi Gaiani, Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı. Dışişleri Bakanlığı, İtalya Başbakanı Draghi'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik "hadsiz ve çirkin ifadelerini" derhal geri almasını istedi.



Draghi'nin kendini bilmez söylemleri İtalya'da da geniş yankı uyandırdı.

DRAGHİ İTALYA'DA ALAY KONUSU OLDU
İtalyan Twitter kullancıları, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı küstahça hedef alan Başbakanları Mario Draghi'nin tepki gösterdi.

İşte İtalya'da alay konusu olan küstah Mario Draghi ile ilgili yapılan paylaşımlar;



HİTLER'DEN DE BETERİNİ YAPMA KABİLİYETİNDE!
Draghi oylamayla gelmediyse de seçildi, Hitler'den de beterini yapma kabiliyetinde olduğu için!



TÜM SEÇİMLERİ KAZANDI
Diktatör olarak tanımlanamaz: 2002'den beri tüm seçimleri kazandı ve seçimlerin de demokratik ve adil olduğu kanıtlandı...



ERDOĞAN DİKTATÖR DEĞİL ESASLI ADAM
O bir diktatör değil, esaslı bir adam, İtalyan hükümeti ve politikacılarında olmayan cesarete sahip... Kadınların oyunu almak için bu efemine hallere bürünmesi bırakın artık!



BİZ HİÇ KİMSE TARAFINDAN SEÇİLMİŞ OLMAYAN HÜKÜMETLERİMİZDEN BAHSEDELİM
Erdoğan seçildi, hatta Türkiye'yi başkanlık sistemine geçiren referandumu da kazandı... Asıl biz hiç kimse tarafından seçilmiş olmayan hükümetlerimizden bahsedelim

DRAGHI SEN KENDİ PROBLEMLERİNİ DÜŞÜN
Erdoğan seçilmiş başkandır. Diktatör dersen, seçimlerin yasallığını sorgulaman gerekir. Alman bankalarından bir arkadaş için, bu kadar güçlü bir ülkeyle tartışmaya girmeye değer mi? Draghi sen önce kendi problemlerini düşün!

RASTLANTISAL DEĞİL
Draghi'nin diktatör tabiri rastlantısal değildir. Bu saldırı tamamen İtalya'nın Akdeniz'deki uluslararası çıkarları ve özellikle Libya'daki durumla ilgilidir

MAFYANIN UŞAĞI OLMUŞUZ
Önce kendi evinize bakın palyaçolar! En üst seviyelerde 4 tane mafya grubumuz var. Biz de onların uşağı olmuşuz. Bu söylemler Türkiye'deki İtalyan şirketleri ve İtalyan vatandaşlarını tehlikeye sokmaktan başka işe yaramaz