AK Parti MKYK üyesi Mücahit Birinci kimdir? Mücahit Birinci kimdir, kaç yaşında, nereli?

Mücahit Birinci kimdir, kaç yaşında, nereli? AK Parti MKYK üyesi Mücahit Birinci kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. AK Parti'de 2023 seçim döneminde yer alacak MKYK üyeleri belli oldu. Üyelerden birisi olan Mücahit Birinci kimdir sorusunun cevabı merak ediliyor. AK Parti'de MKYK'ya katılan isimlerden birisi olan Mücahit Birinci hakkında merak edilen bilgiler!

Giriş Tarihi 24 Mart 2021, 14:40 Güncelleme 24 Mart 2021, 14:40
AK Parti MKYK üyesi Mücahit Birinci kimdir? Mücahit Birinci kimdir, kaç yaşında, nereli?

İÇİNDEKİLER

AK Parti MKYK üyesi Mücahit Birinci kimdir, kaç yaşında, nereli? Mücahit Birinci kimdir? sorularına arama motorlarında yanıt aranıyor. AK Parti'de düzenlenen kongrenin ardından yeni MKYK'ya girecek isimler belli oldu. Bu isimler de vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Mücahit Birinci kimdir?

MÜCAHİT BİRİNCİ KİMDİR?

1974'te Rize'de doğdu. İlkokulu Abdi İpekçi İlkokulu'nda okudu. Ortaokul ve lise öğrenimimi Akasya Koleji'nde tamamladı.

1998'de İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Avukatlık mesleğine 2000 yılında başlayan Birinci; Tefekkür, Yeni Yaklaşım gibi dergi ve internet sitelerinde Türkiye, dünya siyaseti ve yakın tarih üzerine köşe yazıları kaleme almaktadır.

Genç Yönetici ve İş Adamları Derneği (GYİAD), Şehriyar Derneği, Demokrat Hukukçular Derneği, Kas Hastalıkları Derneği gibi pek çok sivil toplum kuruluşuna üye olan Birinci, evli ve 1 çocuk babasıdır.