Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki İrfan Can Kahveci'den dikkat çeken 'Fenerbahçe' beğenisi!

Son dakika transfer haberleri... Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in açıkça istediği İrfan Can Kahveci için Fenerbahçe de devrede. iki ezeli rakibin transfer etmek için uğraştığı İrfan Can'dan dikkat çeken bir hamle geldi.

Giriş Tarihi 27 Ocak 2021, 23:54 Güncelleme 28 Ocak 2021, 00:13
Galatasaray ve Fenerbahçe’nin transfer gündemindeki İrfan Can Kahveci’den dikkat çeken ’Fenerbahçe’ beğenisi!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in açıkça istediği İrfan Can Kahveci için Fenerbahçe devreye girdi.

Galatasaray'ın da ısrarla istediği İrfan Can için geçtiğimiz cuma günü Başakşehir'le temas kurmuş ve randevu talep etmişti. Sarı-Lacivertliler ilk resmi teklifini önümüzdeki günlerde iletmeye hazırlanıyor.

İRFAN CAN FENER'E GÖZ KIRPTI
İki ezeli rakibin transfer etmek için uğraştığı İrfan Can'dan dikkat çeken bir hamle geldi.

İrfan Can Kahveci, Şampiyonlar Ligi resmi instagram hesabının paylaştığı Fenerbahçe içerikli gönderiyi beğendi. İrfan Can'ın bu hamlesi Fenerbahçe'ye transfer olma ihtimalinin daha yüksek olduğunu ortaya koydu.

GÜMÜŞDAĞ'DAN AÇIKLAMA
İrfan Can Kahveci hakkında da açıklama yapan Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, "İrfan Can Kahveci'nin transferi gündemde bayağı yoğun geçiyor. İrfan'a şu anda yurt dışından teklif var. Görüşmeler devam ediyor. Mustafa Bey (Cengiz) ve İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak geldiler, konuştuk. Onlar tekliflerini söylediler. Fenerbahçe'nin de bize resmi görüşme tabeli oldu. Onlara da bugünlerde bir randevu verip onlarla da görüşeceğiz. Hepsini 1 şubata kadar konuşmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN