İrfan Can Kahveci için Fenerbahçe düğmeye bastı! Emre Belözoğlu transfer için masaya oturuyor! Galatasaray'a büyük şok

Ara transfer döneminde en çok konuşulan konu İrfan Can Kahveci transferi olmaya devam ediyor. Fatih Terim'in istediğini açıklamasının ardından transfer için şartları zorlayan Galatasaray, Fenerbahçe'nin devreye girmesi ile şoka girmişti. Fenerbahçe'de bu transfer için futbol direktörü Emre Belözoğlu'nun yarın Göksel Gümüşdağ ile bir araya geleceği öğrenildi.

Giriş Tarihi 27 Ocak 2021, 11:55 Güncelleme 27 Ocak 2021, 12:06
İrfan Can Kahveci için Fenerbahçe düğmeye bastı! Emre Belözoğlu transfer için masaya oturuyor! Galatasaray’a büyük şok

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe ara transferin en çok konuşulan isimlerinden biri olan İrfan Can Kahveci için önemli bir adım atacak. Sarı-Lacivertliler'in futbol direktörü Emre Belözoğlu yarın Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile bir araya gelme kararı aldı.



Fenerbahçe kulübü, Galatasaray'ın da ısrarla istediği İrfan Can için geçtiğimiz cuma günü Başakşehir'le temas kurmuş ve randevu talep etmişti. Yarın ise Sarı-Lacivertliler ilk resmi teklifini iletmeye hazırlanıyor.



Emre Belözoğlu'nun 4 yıl boyunca ter döktüğü Fatih Stadı'nda Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile bir araya geleceği öğrenildi. Fenerbahçe'nin İrfan Can Kahveci için 6 milyon Euro ve Deniz Türüç teklifi yapacağı belirlendi. Gümüşdağ'ın bu teklife vereceği yanıt merakla bekleniyor.



Galatasaray dün Başakşehir'e 6 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 50 pay içeren son teklifini iletmişti. Sarı-Kırmızılılar, Başakşehir'in 10 milyon Euro+Emre Kılınç ısrarı nedeniyle rest çekmiş ve masadan kalkmıştı.



Bugün Fenerbahçe'nin yapacağı teklifin ardından Cimbom'dan yeni bir hamle gelip gelmeyeceği merak konusu.