CHP'li SİHA Sezgin Tanrıkulu'ndan skandal bir paylaşım daha! PKK bayrağını korudu!

Eli kanlı terör örgütü PKK sevdalısı CHP’li Sezgin Tanrıkulu’ndan bir skandal paylaşım daha geldi. Türkiye’nin milli gururu, teröristlerin ise korkulu rüyası Akıncı TİHA’yı hazmedemeyen Tanrıkulu, bu sefer de Twitter hesabından sözde Kürdistan bayrağını savundu. Tanrıkulu, "Paçavra denilen bu bayrak, Irak Anayasası'nda tanımlanan Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nin resmi bayrağıdır” dedi.

Giriş Tarihi 07 Eylül 2020, 10:45 Güncelleme 07 Eylül 2020, 10:45
CHP’li SİHA Sezgin Tanrıkulu’ndan skandal bir paylaşım daha! PKK bayrağını korudu!

İÇİNDEKİLER

Terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı HDP'ye en yakın isimlerden biri olan CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Twitter hesabından Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nin bayrağını paylaştı.

PAÇAVRA DENİLEN BU BAYRAK..
Tanrıkulu, paylaşımına şu notu düştü; "Paçavra denilen bu bayrak, Irak Anayasası'nda tanımlanan Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nin resmi bayrağıdır.

BAYRAĞA HAKARET KABUL EDİLEMEZ
Bayraklar, her halkın ve o bayrak altında yaşayan yurttaşların onurudur. Bayrağa hakaret toplumsal barışa düşmanlıktır, kabul edilemez."

TERÖRLE MÜCADELE RAHATSIZ ETMİŞTİ
SİHA ve AKINCI TİHA'nın terörle mücadeledeki başarısından dolayı rahatsız olan CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, sosyal medya hesabından şu şekilde açıklamada bulundu:

"Savaşı, savaş araçları üretimini, ölümü ve öldürmeyi "çocuk oyuncağı", sosyal medyada takipçi artırma, ergenlik atarları gibi atraksiyonlarla bu dönemde parlatılmasını sakin bir biçimde bir kez düşünün derim."