CHP'den teröristi saklayan HDP'li Murat Sarısaç'a destek!

HDP Van Milletvekili Murat Sarısaç’ın aranan bir teröristi evinde sakladığı ortaya çıktı. Terörist, güvenlik görevlilerinin başarılı operasyonuyla HDP’li vekil Sarısaç’ın arabasında göz altına alınırken ilk destek yine iş birlikçisi CHP’den geldi. CHP'li Barış Yarkadaş, "Yasadışı bu muamele HDP'li vekile yapıldığı için susmaya devam mı?" ifadeleriyle skandala destek çıkarken, FETÖ'den tutuklanan ve uzun süre cezaevinde kalan Eren Erdem ise, "Bu hareket bir HDP’li vekile yapıldı diye susmak mı? Elbette hayır" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 16 Şubat 2020, 09:15 Güncelleme 16 Şubat 2020, 09:18
CHP’den teröristi saklayan HDP’li Murat Sarısaç’a destek!

İÇİNDEKİLER

CHP yeniden terör örgütü PKK'nın militanlarını saklayan HDP'yi savundu. Geçtiğimiz günlerde yapılan operasyon ile PKK'ya elemen sağladığı tespit edilen Y.D., HDP Van Milletvekili Murat Sarısaç'ın evinde yakalandı.

CHP'Lİ İSİMLERDEN SKANDAL DESTEK
Sarısaç'ın paylaştığı videodan alıntı yapan CHP'li Barış Yarkadaş, sosyal medya mesajında "'Beyaz Toroslar' geri döndü... Yasadışı bu muamele HDP'li vekile yapıldığı için susmaya devam mı?" ifadelerini kullandı.

CHP'li Eren Erdem de "Bu hareket bir HDP'li vekile yapıldı diye susmak mı? Elbette hayır.. Bu muameleyi gören kişi bir 'milletvekilidir, seçilmiştir, halk tarafından onaylanmıştır.' Eğer HDP'li diye susarsan, yarın sana da yapılır. Keza öyle olmadı mı? HDP'li tutuklanınca sustun ve herkes tutuklandı" mesajını paylaştı.