FOX TV sunucusu yine şaşırtmadı! Portakal'dan skandal 'Libya tezkeresi' yorumu

Amerikan kanalı FOX TV'nin sunucusu Fatih Portakal, TBMM'de yapılan oylama sonrası Libya tezkeresinin 183'e karşı 332 oyla kabul edilmesi sonrası adeta çılgına döndü. Hükümeti hedef gösteren Fox sunucusu Fatih Portakal, "Siyasi kararın sonuçlarını hep birlikte yaşayacağız" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 02 Ocak 2020, 23:16 Güncelleme 02 Ocak 2020, 23:29
FOX TV sunucusu yine şaşırtmadı! Portakal’dan skandal ’Libya tezkeresi’ yorumu

İÇİNDEKİLER

Amerikan kanalı FOX TV'nin sunucusu Fatih Portakal, TBMM'de yapılan oylama sonrası Libya tezkeresinin 183'e karşı 332 oyla kabul edilmesi sonrası adeta çılgına döndü.

Libya'nın Türkiye'den askeri yardım istemesi sonrası konu TBMM'ye taşındı. Türkiye'nin uluslararası alanlarda çıkarlarını savunmak yerine faydalı olan ne varsa karşısında olan kesim bir kez daha sahneye çıktı. Fatih Portakal, TBMM'den Libya tezkeresinin kabul etmesi sonrası hükümeti hedef haline getirmeye çalıştı.

"SİYASİ KARARDIR"
Fatih Portakal, Türkiye'nin milli menfaatlerini korumak için çıkarılan Libya tezkeresini siyasi karar olarak yorumladı. CHP, HDP, İP ve Saadet Partisi'nin 'Hayır' dediği Libya tezkeresine aynı zamanda İsrail ve Yunanistan da karşı çıkıyor.

Uluslararası aranda avantaj sağlamak için yapılan tüm çalışmaların karşısında olanlar bir kez daha hükümeti halkın önüne atmaya çalıştı.

Libya tezkeresi için "Siyasi karar" diyen Fatih Portakal, "Siyasi kararın sonuçlarını hep birlikte yaşayacağız" şeklinde konuştu.