Ecrin bebek nasıl öldürüldü, kim öldürdü?

30 Mayıs Ecrin bebek son dakika haberleri! Samsun'da 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ın kaybolması konusu haftalardır Müge Anlı'da en çok konuşulan konu durumunda. Samsun'un Vezirköprü ilçesinde 7 Mayıs'ta kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ı ormancılar buldu. Ecrin'in önce ayakkabılarını fark eden ormancılar araziyi inceleyince ceset parçalarını buldu.

Giriş Tarihi 30 Mayıs 2019, 09:16 Güncelleme 30 Mayıs 2019, 14:30
Ecrin bebek nasıl öldürüldü, kim öldürdü?

İÇİNDEKİLER

AFAD, UMKE ve Jandarma tarafından her yerde karış karış aranan Ecrin'den ise dün akşam kan donduran bir haber geldi. Kaybolduğu evine yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki ormanlık alanda 1,5 yaşlarında bir kız çocuğuna ait ceset bulundu. Yapılan incemeler sonucunda cansız beden Ecrin Kurnaz olduğu belirlendi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Ecrin'in katili ya da katilleri merak konusu oldu.

"KIYAFETLERİ AİLE TEYİT ETTİ"

Olay hakkında bilgi veren Vezirköprü Kaymakamı Kudret Kurnaz, "Saat 15.30 civarında çocuğun kaybolduğu evin 6 km uzağında orman muhafaza memurlarının çalışması vardı. Onlar orada bir çocuk ayakkabısı ve bir de elbise parçası buldular. Bunu haber verdiler. Bunun üzerine olay mahalline olay yeri inceleme, jandarma ve AFAD ekiplerini yönlendirdik. Bölgede yaptıkları aramalarda diğer ayakkabıyı ve başka elbise parçaları buldular. Bunları aile üyelerine gösterdik. Çocuğun ayakkabısı ve elbise parçası olduğunu söylediler. O bölgede yapılan aramalarda, kemik parçalarına ulaşıldı" diye konuştu.

KEMİK PARÇALARI ADLİ TIP'A GÖNDERİLDİ

Bulunan kemik parçalarının Adli Tıp'a gönderildiğini belirten Kaymakam Kurnaz, "Kimlik tespiti adli tıp raporu sonucunda netleşecek. Şu anda çocuğundur demiyoruz. Fakat bulunan elbise parçaları ve ayakkabı aile fertlerine gösterildi. Çocuğa ait olduğunu teyit ettiler. Kemiklerin çocuğa ait olup olmadığının net bir tespiti için Adli Tıp'a gönderildi" şeklinde konuştu.

KEMİKLERİN SONRADAN BIRAKILDIĞI TAHMİN EDİLİYOR

Kemikler ile Minik Ecrin'e ait ayakkabı ve kıyafetleri bulduğu bölgede, bu sabah yeniden arama çalışması başlatıldı. Bölgeye gelen AFAD ve Jandarma ekipleri, savcı nezaretinde dere yatağında arama çalışması yürütüyor. Çalışmalarda AFAD'ın 'Abrek' isimli kadavra köpeği de kullanılıyor.

Bu arada, kemiklerin bulunduğu, Ecrin ailesinin evine 6 kilometre mesafedeki alanın daha önce ekiplerce tarandığı ortaya çıktı. Ecrin'e ait olduğu değerlendirilen kemiklerin sonradan o bölgeye bırakıldığının tahmin edildiği bildirildi.

ÜVEY AMCA TAKİBE ALINDI

Vezirköprü Cumhuriyet Savcılığı'nın 'kişiyi hürriyetinden alıkoyma ve kasten adam öldürme' suçlarına ilişkin olarak başlattığı soruşturma da genişletildi. Savcılık ile polis ve jandarma ekipleri, soruşturmada aile içi bazı ilişkileri mercek altına aldı.

Sevcan Kurnaz'ın, 16 yaşındayken kaçarak kendisinden 20 yaş büyük Cengiz Kurnaz ile evlendiği ortaya çıkmıştı. Ecrin 4 aylıkken Cengiz Kurnaz kalp krizinden yaşamını yitirince Sevcan Kurnaz'ın, 7,5 ay önce de ilk eşinin kız kardeşinin oğlu olan Deniz Kurnaz ile evlendiği ifade edildi. Sevcan Kurnaz'ın bu evlilikten de 6,5 aylık hamile olduğu bildirildi.

Ecrin'in üvey amcası Özkan Kurnaz'ın ikilinin ilişkilerini önceden bildiği ve durumu kalp krizinden ölen ilk eşi Cengiz Kurnaz'a söylediği belirlenmişti. Ecrin kaybolmadan önce son olarak üvey amcası Özkan Kurnaz'a bırakılmıştı. Savcılık, şüphelerin üzerinde yoğunlaştığı Özkan Kurnaz'ın cep telefon kayıtlarını geriye dönük incelemeye aldı. Kurnaz'ın olay gününe ilişkin çelişkili ifadeleri de mercek altına alındı.

Bu arada, soruşturma kapsamında Ecrin'in dedesi Nuri ile babaannesi Hacer Kurnaz'ın da kan örnekleri alındı.

ECRİN'İ ŞEYTAN KAÇIRDI DEDİLER!

Müge Anlı'nın programına çıkarak Ecrin'in bulunması için yardım isteyen aile fertlerinin ifadeleri başta ünlü sunucu olmak üzere izleyicileri de şaşkına çevirdi.

Müge Anlı Tatlı Sert programının 27 Mayıs tarihli yayınında, 1,5 yaşındaki minik Ecrin'in kaybolması ile ilgili şüpheli konumda bulunan üvey amca Özkan Kurnaz, daha önce evlerinin orada şeytan gördüğünü, Ecrin'i de insan kılığına girebilen bir şeytanın kaçırabileceğini söyledi. Ecrin'in babaannesi Hacer Hanım ise iddiaları doğruladı. Öte yandan günlerdir Müge Anlı'nın programında kendisini savunan Özkan Kurnaz'ın bir bahaneyle Samsun'a geri dönmesi akıllarda soru işareti bıraktı.