İstanbul Havalimanı’nda taşkınlık çıkartarak görevliye hakaret eden Funda Esenç, Twitter’dan özür diledi

İstanbul Havalimanı’nda Funda Esenç, uçağı rötar yapınca, görevliye ağır hakaretler etti. Büyük tepki çekti. Twitter’dan özür diledi: Bana ders oldu. İyi bir insan olacağım.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Nisan 2019 Güncelleme 29 Nisan 2019, 10:23
İstanbul Havalimanı’nda taşkınlık çıkartarak görevliye hakaret eden Funda Esenç, Twitter’dan özür diledi

İÇİNDEKİLER

Uçağı rötar yapan bir kadın, görevliye saldırdı. O anlar sosyal medyadan yayınlandı. Olay geçtiğimiz günlerde İstanbul Havalimanı'nda yaşandı. Reklamcı Funda Esenç, Bodrum uçağının rötar yaptığını öğrenince öfkelendi. Hiçbir suçu olmayan Yer Hizmetleri personeli T.S'ye küfürler etti. Sosyal medyada yayınlanan olay büyük tepki çekti. Havayolu şirketinin biletini iptal ettiği ve kara listeye aldığı kadın, sosyal medya hesaplarını kapatıp ortadan kayboldu. T.S. ise savcılığa giderek şikayetçi oldu. Funda Esenç, daha sonra twitter'dan açıklama yaptı.

Şunları yazdı: "Yaptığım hareket kabul edilemez ve affedilemez niteliktedir. Bu bana büyük bir ders oldu. Bundan sonra hayatımda daha iyi bir insan olacağıma söz veriyorum. Tuğçe kardeşimden bin kez özür dilerim. Hukuki süreçte cezam ne ise kabulümdür. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Funda Esenç, Yer Hizmetleri personeli T.S'ye saldırdı. Ağza alınmayacak sözler sarf etti. O anları başka bir yolcu cep telefonuna kaydetti. Daha sonra ise sosyal medyadan yayınladı.