İstanbul Havalimanı'nda yolcu skandalı! Funda Esenç havayolu şirketi çalışanına küfür ve hakaretler savurdu

Yeni açılan İstanbul Havalimanı'nda kadın yolcu, çalışan kadın görevliye karşı nefret suçu işledi. Funda Esenç adındaki bir yolcu, uçağı rötar yapınca havayolu şirketi çalışanına küfür ve hakaretler savurdu. Funda Esenç'e diğer yolcular da tepki gösterdi. O anlar diğer yolcular tarafından cep telefonu kamerasına yansıdı. Ayrıca Esenç'in casusluktan aranan vatan haini Can Dündar'ın provokasyon çağrısına sosyal medya üzerinden destek verdiği de ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 26 Nisan 2019, 09:32 Güncelleme 26 Nisan 2019, 13:51
İstanbul Havalimanı’nda yolcu skandalı! Funda Esenç havayolu şirketi çalışanına küfür ve hakaretler savurdu

İÇİNDEKİLER

İstanbul'dan Muğla'ya gitmek için tercih ettiği havayolu şirketine ait uçağın rötar yaptığını öğrenen Funda Esenç, sinirini kadın görevliden çıkarttı. Hakaret edip küfürler savuran Funda Esenç'e diğer yolcular tepki gösterdi. Çalışanın bir ara üstüne gitmesi sonrasında kendisini 'Fiziksel temas yok' sözleriyle korumaya çalışan Esenç'e bir kadın da; 'Bunları bana söyleseniz ben döverdim' ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI
Funda Esenç'in bu hareketleri sonrasında ismi Twitter'da gündeme oturdu. Instagram'da ise binlerce kişi fotoğraflarının altına yorumlar yazıp tepki gösterdi.

İşte o tepkilerden bazıları:








INSTAGRAM VE LINKEDIN HESAPLARINI KAPATTI
Gelen tepkilerin ardından Funda Esenç Instagram ve Linkedin hesaplarını kapattı.

CAN DÜNDAR'IN PROVOKASYON ÇAĞRISINA DESTEK VERMİŞ
Funda Esenç, casusluktan aranan vatan haini Can Dündar'ın Twitter üzerinden yaptığı provokasyon çağrısına da sosyal medya hesabından destek vermiş. İşte o paylaşımı...

FUNDA ESENÇ KİMDİR?
Özel bir şirkette Halkla İlişkiler uzmanı olarak çalışan Funda Esenç, aynı zamanda iletişim danışmanı olarak da mesleğini yapmaktadır.

Funda Esenç hakkında soruşturma açıldığı da Twitter'da iddia olarak yer aldı.