Ekrem İmamoğlu'dan DSP'nin Avcılar adayı Handan Toprak Benli'ye tehdit: Son uyarımdır, çekil!

Zillet İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Avcılar mitinginde DSP'nin adayı Handan Toprak Benli'yi "Son uyarımdır! Çekil" sözleriyle tehdit etti. Benli, "Çekilmiyorum ne yapacaksınız?  Vuracak mısınız?'' diyerek İmamoğlu'na rest çekti. DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'dan da sert tepki geldi: Bu demokrasi adına en büyük ayıptır. Faşizanca bir düşüncedir.

Giriş Tarihi 25 Mart 2019, 11:45 Güncelleme 25 Mart 2019, 15:11
Ekrem İmamoğlu’dan DSP’nin Avcılar adayı Handan Toprak Benli’ye tehdit: Son uyarımdır, çekil!

İÇİNDEKİLER

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun Avcılar mitinginde yaptığı tehditvari çekilme çağrısına DSP'nin Avcılar Belediye Başkan Adayı Handan Toprak Benli'den sert cevap geldi.

'ÇEKİLMİYORUM, VURACAK MISIN'
Avcılar Belediye Başkanı ve DSP'nin Avcılar Belediye Başkan Adayı Handan Toprak Benli, Twitter hesabından Ekrem İmamoğlu'na rest çekti.

Benli, ''"Son uyarımdır" "Çekil" diyen @ekrem_imamoglu'na cevabımdır: Çekilmiyorum ne yapacaksınız? Vuracak mısınız?'' ifadelerini kullandı.

DSP GENEL BAŞKANI DA SERT ÇIKTI: BÜYÜK AYIP!
DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun, partisinin Avcılar Belediye Başkan Adayı Handan Toprak Benli'ye çekilme talebinde bulunduğunu ifade ederek, "Bu demokrasi adına en büyük ayıptır. Faşizanca bir düşüncedir." dedi.