CHP'nin adayı Alper Taş'tan terör seviciliği | DHKP-C'liler ve Demirtaş'a selam gönderdi!

Yerel seçimlere doğru gidilirken terör destekçisi HDP ile CHP arasındaki kirli ittifakın detayları ortaya çıkmaya devam ediyor. CHP tarafından Beyoğlu Belediye Başkanlığı için aday gösterilen terör sevici Alper Taş'ın da DHKP-C'lilere ve PKK'ya destekten dolayı içeride bulunan Selahattin Demirtaş'a selam gönderdiği ve açık bir biçimde desteklediği ortaya çıktı. Öte yandan CHP’nin Parti Meclisi üyesi Zeki Kılıçaslan da verdiği bir röportajda, "CHP, ilkesel olarak ‘HDP ile ittifak olmaz’ demiyor." diyerek kirli ittifakı açıkça itiraf etti.

Giriş Tarihi 04 Şubat 2019, 14:49 Güncelleme 04 Şubat 2019, 15:17
CHP’nin adayı Alper Taş’tan terör seviciliği | DHKP-C’liler ve Demirtaş’a selam gönderdi!

İÇİNDEKİLER

Birçok il ve ilçede terör sempatizanı isimleri aday gösteren CHP ve sözde milliyetçi İP'in Zillet İttifakı, yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri için de tam gaz devam ediyor. Son olarak CHP'nin Kadıköy adayı Şerdil Dara Odabaşı'nın HDP/PKK destekçisi olduğu skandalının ortaya çıkmasının ardından, CHP Beyoğlu için de Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ı savunan Alper Taş'ı aday göstermişti.



DHPK-C VE SELAHATTİN DEMİRTAŞ'A SELAM
CHP tarafından Beyoğlu Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Alper Taş'ın da DHKP-C'lilere ve PKK'ya destekten dolayı içeride bulunan Selahattin Demirtaş'a selam gönderdiği ve açık bir biçimde desteklediği ortaya çıktı.




Alper Taş, CHP'nin diğer birçok adayı gibi skandal açıklamaları ve teröre olan desteği ile tepki çeken bir isim. CHP Beyoğlu Belediye Başkan adaylığının açıklanmasının ardından Taş, geçmişte sosyal medyada yaptığı skandal paylaşımlar sebebi ile bir kez daha gündeme gelmişti.


HDP İLE İTTİFAK OLMAZ DEMİYORUZ
Öte yandan CHP'nin Parti Meclisi üyesi Zeki Kılıçaslan da verdiği bir röportajda, "CHP, ilkesel olarak 'HDP ile ittifak olmaz' demiyor." diyerek kirli ittifakı açıkça itiraf etti.







Daha da ileri giderik açık grevlerini öven ve görünür kılınmaları gerektiğini savunarak skandal açıklamalar yapan Kılıçaslan, "Hep beraber açlık grevlerini daha görünür kılmalıyız. Açık grevleri her zaman iktidarın karakterini yansıtan şeyler. Görünür kılabilirsek iktidarın değişimi de o kadar mümkün." dedi.

"MİLLİ OLMAK HDP İLE İTTİFAK YAPMAKTIR"
Saadet Partisi'nin kanalı TV5'te Çağlar Cilara'nın konuğu olan CHP PM üyesi Prof. Dr. Zeki Kılıçaslan, HDP ile ittifak yapmanın "milli bir görev ve milli politika olduğunu" söylemişti.