Uyarıyoruz! FETÖ'cü Eren Erdem kaçabilir

CHP, 24 Haziran seçimlerinde milletvekili olmak için yarışacak isimleri açıkladı. Merkez Yürütme Kurulu ve Parti Meclisi toplantılarının ardından açıklanan listede birçok yeni isim dikkat çekerken FETÖ'cü Eren Erdem aday gösterilmedi. Erdem'in aday gösterilmemesiyle beraber yurt dışına kaçacağı söylentileri de ortaya atılmaya başladı

Giriş Tarihi 20 Mayıs 2018, 00:00 Güncelleme 21 Mayıs 2018, 00:42
Uyarıyoruz! FETÖ’cü Eren Erdem kaçabilir

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partisi 24 Haziran seçimlerinde milletvekili olmak için yarışacak isimleri açıkladı. Listede Kılıçdaroğlu'nun Muharrem İnce'ye yaptığı operasyon dikkatleri çekti. Kılıçdaroğlu Muharrem İnce'ye yakın isimleri adayları göstermezken FETÖ'ye desteğiyle bilinen Eren Erdem de aday listesinden çıkarıldı.



CAN DÜNDAR GİBİ YURT DIŞINA KAÇABİLİR!

FETÖ'nün proje gazetesi KARŞI'da genel yayın yönetmenliği yaptığı dönemde terör örgütüne yardım ettiği gerekçesiyle hakkında 2 farklı suçda dahil olmak üzere toplam 22 yıl hapis istemiyle iddianame düzenlenen CHP Milletvekili Eren Erdem CHP'nin milletvekili aday listesinden çıkarıldı. Erdem'in listeden çıkarılmasıyla yargı yolu açıldı. FETÖ'cü Eren Erdem'in Can Dündar gibi yurt dışına kaçacağı söylentileri de yayılmaya başladı! Sosyal medya kullanıcıları devletin adli birimlerinin ve kolluk kuvvetlerinin bir an önce önlem alması gerektiğini söyledi.

ABD KONSOLOSLUK GÖREVLİLERİNİ AĞIRLAMIŞ
CHP Milletvekili Eren Erdem hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ'ye yardımın da aralarında bulunduğu 3 ayrı suçtan hazırlanan iddianameden çarpıcı detaylar ortaya çıktı. KARŞI Gazetesi Haber Müdürü Murat Kazancı'nın iddianameye yansıyan ifadesinde savcıya flaş bilgiler verdiği anlaşıldı.

ABD KONSOLOSLUĞU'NDAN GELDİLER
Uzun yıllar Hürriyet Gazetesi'nde de çalıştığı bilinen Murat Kazancı ifadesinde şunları söyledi: Ben KARŞI'ya Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı Mehmet Bozkurt vasıtasıyla girdim. Benim bulunduğum kat 4. Kattı. Eren Erdem 5. Kattaydı. Gazeteye dışarıdan gelen giden onunla görüşürdü. Zaman zaman önemli ziyaretçileri olurdu. Milletvekili Melda Onur'un geldiğini hatırlıyorum. Amerikan Konsolosluğu'ndan basın ateşesinin geldiğini yine Umut Oran'ın geldiğini hatırlıyorum. Ancak ne görüştüklerini bilmiyorum.