İslam düşmanlığı iyice gözlerini döndürdü

FETÖ ayarlı medya Sözcü ve Cumhuriyet'in başlattığı ardından ise CHP ile firari FETÖ'cülerin algı operasyonuna ortak olduğu Diyanet'e yönelik çirkin provokasyonda bir ahlaksızlığa daha imza atıldı. Karaciğer hastası ve karnı hastalıktan dolayı şişmiş olan Brezilyalı küçük kızın fotoğrafını kullanan provokatörler bu olayı, ''Bolu'da 8 aylık hamile kız'' diye sosyal medyada servis ettiler.

Giriş Tarihi 07 Ocak 2018, 00:00 Güncelleme 08 Ocak 2018, 15:39
İslam düşmanlığı iyice gözlerini döndürdü

İÇİNDEKİLER

Sosyal medyada belli kesimler tarafından Brezilya'da yaşayan hasta bir çocuğun 2016 yılında hastanede çekilmiş bir fotoğrafı kullanılarak alçak bir algı operasyonu yapılmak istendi ancak gerçek anında ortaya çıktı.

BREZİLYALI KÜÇÜK KIZ ÜZERİNDEN ÇİRKİN SALDIRI
Karaciğer hastası ve karnı hastalıktan dolayı şişmiş olan Brezilyalı küçük kızın fotoğrafını kullanan provokatörler bu olayı, ''Bolu'da 8 aylık hamile kız'' diye sosyal medyada servis ettiler.

Geçirdiği hastalıktan dolayı karnı şişen küçük kızın fotoğrafını Diyanet'e ve İslam'a saldırmak için kullanan provokatörlerin bu iğrenç yalanı ile birlikte rezilliğin ve ahlaksızlığın ne seviyeye gelmiş olduğu bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu.