Erdoğan'dan FOX'un soytarısına sert tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Polonya dönüşü uçakta gazetecilere yaptığı açıklama, FOX TV haber sunucu İsmail Küçükkaya'nın Bakan Kaya'nın eşine attığı alçak iftira hakkında "Çok terbiyesizce, adice bir iftira. Böyle bir şey söz konusu değil. Terbiyeden yoksun olan söyleyen, yazanı sufle eden her kimse bunun hukuki bedelini ödemek durumunda. Ben bakanımıza söyledim, bizzat takip edeceğim dedim" ifadesini kullandı.

Giriş Tarihi 19 Ekim 2017, 00:00 Güncelleme 19 Ekim 2017, 02:11
Erdoğan’dan FOX’un soytarısına sert tepki

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Fatma Betül Sayan Kaya'nın eşine ByLock kullandığı iftirası atan FOX'un soytarısı İsmail Küçükkaya'ya sert tepki verdi.

'BİZZAT TAKİP EDECEĞİM'
Erdoğan, Bakan Fatma Betül Sayan Kaya'nın eşinde ByLock bulunduğu iddiasına ise sert çıktı. "Çok terbiyesizce, adice bir iftira. Böyle bir şey söz konusu değil. Terbiyeden yoksun olan söyleyen, yazanı sufle eden her kimse bunun hukuki bedelini ödemek durumunda. Benim bayan bakanıma ahlaksızca, adice yakıştırma yapamazsınız. Biri TV'den sufle ediyor, diğeri yazılı haber haline getiriyor. Ben bakanımıza söyledim, bizzat takip edeceğim dedim" ifadesini kullandı.