Tecrübeli iftiracı yalanını savundu!

FETÖ'nün kuklası İsmail Küçükkaya, teröristlerin sözcülüğünü yapan FOX'ta ‘Eşinde ByLock çıkan bakan kim?’ haberiyle Bakan Kaya’yı hedef aldığını itiraf etti!

Giriş Tarihi 17 Ekim 2017, 00:00 Güncelleme 17 Ekim 2017, 11:07
Tecrübeli iftiracı yalanını savundu!

İÇİNDEKİLER

FETÖ'nün kuklası İsmail Küçükkaya, FOX'ta 'Eşinde ByLock çıkan bakan kim?' haberiyle Bakan Kaya'ya iftira atmış, Bakan Kaya ise bu alçak iftirayı Twitter üzerinden yalanlamıştı. Hala FETÖ'nün taktikleriyle algı operasyonu yapan Fox tv bugün de başka bir yalan seramonisine ev sahipliği yaptı.

FETÖ'nün ekran sözcüsü İsmail Küçükkaya, Bakan Betül Sayan Kaya'yı' hedef aldığını itiraf etti! Üstüne üstük bir de 'ByLock' yalanını savundu! Boşanma konusunda alaycı ifadesine ise devam etti.

Yalan ve iftiranın karakterinin değişmez bir parçası olduğunu gözler önüne saran İsmail Küçükkaya, Bakan Kaya'yı hedef aldığını belirtmekte ne sakınca gördü ne de utandı!

FETÖ servisi iddiayı savunan İsmail, "Ben bu haberi devletin FETÖ ile mücadelesine destek için yaptım" demeyi de ihmal etmedi.

Gizlilik esasını delerek sözde çok önemli iş adamlarının olduğu listeyi Küçükkaya'ya veren içerideki 'ortakları' ve bilgileri montaj etmesi aklını veren patronları ise perde arkasından ekran kuklasını yönetmeye devam ediyor...